Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

7 ani de la intronizarea IPS Laurentiu Streza

Împlinirea a şapte ani de la întronizarea Înalt Preasfinţitul Laurenţiu pe scaunul mitropolitan de la Sibiu a fost celebrată astăzi în Catedrala mitropolitană. La eveniment au participat zeci de preoţi din tot judeţul Sibiu.

Slujba religioasă a fost oficiată de Preasfinţitul Andrei Făgărăşanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, iar în soborul de preoţi s-au aflat consilieri eparhiali, protopopi şi cadre didactice de la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu.

“Vă rugăm să primiţi din partea clerului şi a credincioşilor prezenţi în Catedrala noastră, din partea ierarhilor, a preoţilor şi a credincioşilor din Mitropolia Ardealului dragostea noastră duhovnicească, supunerea noastră şi râvna cu care Îl slujim pe Hristos-Domnul”, a spus PS Andrei Făgărăşanul, la eveniment.

IPS Laurenţiu a mulţumit tuturor pentru preţuirea arătată. “Aceşti şapte ani sunt plini de osteneală şi de muncă, atât din partea noastră, cât şi din partea frăţiilor voastre. Pentru toate acestea vă mulţumesc şi pe toţi vă îmbrăţişez cu drag, la această zi importantă pentru noi şi pentru Mitropolia Ardealului”, a spus IPS Laurenţiu, citat de Ziarul Lumina.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

gilu

Acum 10 ani

poate explica si ruperea Mitropoliei Ardealului in doua si aducerea unora de la caras si prigonirea altora din sibiu
Raspunde

sorin

Acum 10 ani

copiii nu l-au felicitat ? aproape toti si-au dat doctoratul cu \"taticul\" si au primit posturi caldute...
Raspunde

Preot Prof.

Acum 10 ani

da...da...da.(...) (...) da....
Raspunde

cip

Acum 10 ani

parca omu era turnator inainte de 89,in fine ce mai conteaza dar acum pt ce slujeste?
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

ba da, era turnator, dar acum e mare intre masoni, si dupa vechile apucaturi si \"soptitor\" la urechea prea-nefericitului. Iar copiii nu au de ce sa-i multumeasca, pentru ca stiu cum s-a purtat cu mama lor si din ce cauza a murit aceasta, iar datorita \"cuviosiei\" si \"smereniei\" de care da dovada \"inaltu\'\" i-au divortat 3 copii, al patrulea deabia a reusit sa se insoare cu femeia iubita, ia singurul ramas necasatorit face naveta intre Athos si Sibiu numai ca sa nu-l mai vada pe tac-su...Dupa ce a facut \"varza\" mitropolia si-a distrus si familia...Doamne fereste sa ajunga patriarh...dar prin \"apartenenta\" lui la \"sferele inalte\" ale ocultei n-ar fi exclus...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus