Vineri,
17.05.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Agnita: un batran de 88 de ani a fost batut si talharit in propria casa

Trei tineri, dintre care doi minori și unul de 18 ani, au intrat prin efracție în casa bătrânului, în noaptea de luni spre marți. Aceștia l-au agresat fizic pe bărbatul de 88 de ani și au plecat din caza victimei cu 3.100 de lei și un ceas de mână.

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 4.00,  bărbatul agresat a fost cel care a sunat la Poliţia Oraşului Agnita, spunându-le oamenilor legii că a fost victima unei tâlhării. N. Teodor, în vârstă de 88 de ani, le-a povestit polițiștilor că în locuința sa au intrat trei tineri, care l-au agresat fizic şi deposedat de bani.

Prinși, după două ore

La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti din cadrul Poliţia Oraşului Agnita, care a reușit să îi prindă pe agresori în mai puţin de două ore. „În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că, cei trei tineri, respectiv P. Horia, în vârstă de 18 ani, împreună cu alţi doi tineri minori, toţi domiciliaţi în localitatea Agnita, au pătruns prin efracţie în imobilul victimei, l-au agresat fizic pe bărbat şi i-au sustras suma de 3.100 de lei şi un ceas de mână”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfăşurare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

17 comentarii

Adin

Acum 11 ani

Puscaria sa-i manance pe nenorocitii aia..Doamne ferestee cum poti face asa ceva? Dumnezeu le vede pe toate
Raspunde

valcean

Acum 11 ani

Tipic sibian, parfum ardelenesc.
Raspunde

Un Ardelean

Acum 11 ani

Pleaca mai prazare de aici cu astfel de comentarii,mai bine a-ti merge toti inapoi din Sb sa se mai aeriseasca orasul de manelisti in trening de VL:))
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

puscaria sa ii manance, au si ei 18 ani si se cred mari interlopi:)) puscaria!!!
Raspunde

agniteanul

Acum 11 ani

ai mare dreptate \'\'anonim\'\' puscarie sa scrie pe ei
Raspunde

nelos

Acum 11 ani

nu uitati ca 2 dintre ei nu au 18 ani impliniti si deja se ocupa cu asa ceva. ce o sa ajunga ei la maturitate?? pe aiud cu voi smekerasilor :))
Raspunde

eu

Acum 11 ani

idiotilor
Raspunde

bosu

Acum 11 ani

Porcilor!!!1
Raspunde

marian

Acum 11 ani

nu uitati caci toti gresim in viata asta daca intra in puscarie o sa iasa si mai rau de acolo
Raspunde

eroooo

Acum 11 ani

batrinul a murit in data de 14.11.2012 de dimineata dupa ozi de la nebunie
Raspunde

maria

Acum 11 ani

din cite stiu cei 3 nu sunt la prima abatere, au mai dat foc la fin , la un microbus si acum dau in cap omului . de fiecare data au scapat ca sunt minori. dar nu inteleg minori nau legee cei care fura ca nu au ce minca sunt inchisi si astia nu au legeee
Raspunde

iisus

Acum 11 ani

dupa 10 ani se intorc de data asta cu facultate...si master nu i mai putetiiiiiiiiiiii prindeeeeeeeee:))
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

nu ca de acolo scapa sau evadeaza li sar potrivi cel mai bine pediapsa capitala
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

puscaria sai manance pe talhari
Raspunde

binladen

Acum 11 ani

sa traga in voi
Raspunde

ANCA

Acum 11 ani

Au iesit din arest...i-am vazut eu in oras
Raspunde

Gogu

Acum 11 ani

4. anonim (IP 92.84.29.210) puscaria sa ii manance, au si ei 18 ani si se cred mari interlopi:)) puscaria!!! (10:20:27) 5. agniteanul (IP 92.84.29.210) ai mare dreptate \'\'anonim\'\' puscarie sa scrie pe ei (10:21:45) 14. anonim (IP 86.107.79.195) puscaria sai manance pe talhari (20:58:11) 15. binladen (IP 86.107.79.195) sa traga in voi (20:27:28)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus