Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

UDMR Sibiu: Votati Transilvania 2020! (P.E.)

Candidații UDMR Sibiu la alegerile parlamentare au fost prezentați sâmbătă seară în penultima zi a Zilelor Culturii Maghiare, manifestare ce a ajuns la cea de-a XIV-a ediție. Cei nouă candidați s-au prezentat a fi 100% sibieni, care vor să reprezeinte 100% interesele zonei. ”Toți suntem de aici, toți suntem crescuți aici, nu am importat pe nimeni pentru a ne reprezenta pe listele electorale. Suntem aleși pentru aceste candidaturi după alegerile interne și ne puteți vota cu încredere”, a declarat președintele UDMR Sibiu, Balazs Bela.

Maghiarii și-au propus să vorbească în campania electorală despre programul Transilvania 2010, care ar putea aduce în județul Sibiu peste un miliard de euro și despre reorganizarea administrativă a României, în care județele Sibiu și Brașov să se comaseze, iar capitala să fie municipiul Sibiu. ”Programul major pe care îl propunem este Transilvania 2020, un program realizat împreună cu europarlamentarii noștri și prin care care UDMR a identificat 55 de axe aferente programelor cu finanțare europeană care sunt importante pentru Transilvania. Credem că această zonă poate atrage fonduri europene în valoare de peste 30 de miliarde de euro până în 2020, iar Sibiul poate atrage peste un miliard de euro”, a spus candidatul UDMR în Colegiul 1 Senat, Zacharie Benedek.
 
 
CANDIDAȚII UDMR
CAMERA DEPUTATILOR:
Colegiul 1 - KERESZTES KALMAN
Colegiul 2 - ferencZ ERNEST
Colegiul 3 - OROSZ CSABA
Colegiul 4 - BALOG IOSIF - ATILLA
Colegiul 5 - KULCSAR ZOLTAN - IOZSEF
Colegiul 6 - SZAKACS - BALO ALBERT
 
SENAT:
Colegiul 1 - BENEDEK ZACHARIE
Colegiul 2 - BALAZS BELA - ATILA
Colegiul 3 - BORDI MAGDALENA
 
 
 
(publicitate electorală)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Asy

Acum 11 ani

SIBIENI BUNA DIMINEATZA SA VA IAU LA P 0 L A VIATZA !
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Ya\' right!
Raspunde

BASARICA NUTI U

Acum 11 ani

MANCAMIATI hungurilor , stati pe loc s-au inapoi in pusta de nu doriti pusta in ASIA la origini
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus