Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Viitoarele mirese sunt asteptate la targul "Nunti la inaltime"

Duminică, 9 decembrie, hotelul Golden Tulip va găzdui a III-a ediţie a târgului „Nunţi la înălţime”. Evenimentul reuneşte cei mai buni specialişti din domeniu pentru a ajuta viitoarele mirese la planificarea nunţii ideale.

“Formaţii artistice cunoscute precum Forever Dance, Ceata Junilor, Snaco Dixie, vor oferi demonstraţii de măiestrie, pentru a ne reaminti că nunta este un eveniment care prinde viaţă prin animaţie şi devine de neuitat prin momente de înaltă clasă”, spun organizatorii.

Salonul Luciano Hair and Style va face demonstraţii de make-up şi coafură, iar Eventi Bianchi şi Flower Shop vor prezenta cea mai bună ofertă în materie de aranjamente florale pentru nuntă. Au mai confirmat participarea firmele Bijuteria Teilor – care oferă cele mai frumoase verighete pentru nuntă, White Style şi Hera Style vor prezenta cele mai noi colecţii de rochii şi pantofi de mireasă cu ajutorul modelelor de la şcoala de modeling Cleopatra Popescu.

De asemenea, Paolo Rossi va prezenta costume bărbăteşti, iar Kaffka, Artech şi Seven Events prezintă oferta completă de organizare de evenimente, iar cele mai bune prăjituri şi torturi vor fi oferite de către Stela Prod şi Savana Impex.

Oferte pentru suportul tehnic, filmare şi fotografiere la cel mai înalt nivel vor fi oferite de către Experience Sound & Light, Sever Sound, Bri Agency, FFG Production, Simy Sound, Doxa Sound, L&C Studio şi Save Moment.

Târgul va avea loc duminică, 9 decembrie, între orele 12:00 - 20:00, la hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu. Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus