Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Primul concert al lui Cristi Minculescu si Lotus a avut loc aseara la Sibiu

 

Cristi Minculescu a concertat aseară în Oldies Pub din Sibiu în fața a câteva sute de fani, acesta fiind primul concert al lui Minculescu de la despărțirea de Iris.

"Am demonstrat că Lotus există. Mă bucur că publicul a percutat şi la piesele emblematice ale rock-ului mondial. Sigur că puterea obişnuinţei spune că aşteptau piese mai vechi, din perioada mai veche, dar eu am repetat cu Judy (n.r. - partenerul de scenă al lui Cristi Minculescu) aceste piese, pe care le-aţi ascultat cu toţii şi eu m-am bucurat pentru că publicul a cântat. La Led Zeppelin sau Deep Purple au cântat. E extraordinar asta pentru un concert în club, la o oră atât de târzie. E onorant. De fapt, ştiam că la Sibiu iese frumos mereu. Publicul de aici mereu ne-a primit extraordinar", a declarat, la finalul concertului, corespondentului Mediafax, Cristi Minculescu.

Potrivit lui Minculescu, concertul de la Sibiu reprezintă pentru el un debut.

"E un nou început şi pentru mine. Redebutez şi eu", a spus Cristi Minculescu.

Partenerul de scenă a lui Cristi Minculescu, Judy, a cântat o melodie în limba română, "Strada ta", fiind singura piesă în limba română cântată de trupa Lotus, acesta spunând despre Minculescu că este "probabil una dintre cele mai bune voci din lume".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Andrei

Acum 9 ani

Florin Orlatan esti o mizerie! ***eoficial.ro/politic/2012/12/campanie-murdara-fara-precedent-la-sibiu-atacuri-nedemne-la-adresa-ralucai-turcan/
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Florin Orlatan esti o mizerie! ***eoficial.ro/politic/2012/12/campanie-murdara-fara-precedent-la-sibiu-atacuri-nedemne-la-adresa-ralucai-turcan/
Raspunde

Diana

Acum 9 ani

Incredibil pana unde ajunge nesimtirea unora! Florin Orlatan esti o mizerie! ***eoficial.ro/politic/2012/12/campanie-murdara-fara-precedent-la-sibiu-atacuri-nedemne-la-adresa-ralucai-turcan/
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Este incredibil pana unde poate merge nesimtirea unora! Raluca Turcan isi foloseste iobagii acefali sa umple internetul cu mesaje spam!
Raspunde

Ioan

Acum 9 ani

Florin Orlatan merita sa reprezinte Sibiu in Parlament. Turcan sustine un sef al statului ilegitim si care a deraiat democratia din Romania. Turcan Raluca a demonstrat ca nu iubeste Sibiul.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

sa ne spuna judy ce iarba fumeaza cand spune de minculescu ca e una din cele mai bune voci din lume!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus