Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Posibil vicepresedinte FDGR la Consiliul Judetean? ”Vom trai si vom vedea”

 

Președintele FDGR, Klaus Johannis, a declarat astăzi că este puțin probabil ca Forumul să propună un candidat pentru fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu. ”Vom trăi și vom vedea. Mai degrabă nu”, a răspuns Johannis, după ce a fost întrebat dacă FDGR va avea un candidat pentru această funcție. Legat de votul consilierilor FDGR, în număr de nouă, Johannis a spus că ”orice propunere care va veni va fi analizată foarte atent”.
Constantin Sofronie (PC) a declarat pentru Turnul Sfatului că el este persoana nominalizată pentru această funcție și că așteaptă să fie validată și de liderii PNL Sibiu. ”Este adevărat că am fost nominalizat pentru această funcție. Înainte de alegeri, în cadrul ACD, am avut o înțelegere cu liberalii, iar mai apoi am renunțat, noi, cei de la PC, la orice altă funcție. Nominalizarea mea este o variantă care, dacă nu va fi acceptată azi de PNL Sibiu, va fi transmisă la București. Să stabilească cei de acolo, la nivel de președinte sau de secretari”, a declarat Constantin Sofrone în urmă cu două zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

sibian

Acum 11 ani

Lasa-ti orgolile deoparte dl. Johanis si aliati-va cu P.D.L.ul si puneti-va un vicepresedinte , nu ne lasa-ti pe mana comunistilor .Drumul Sibiului trebuie sa fie ln-spre Merkel nu spre Putin .
Raspunde

@sibian

Acum 11 ani

Si drumul tau este la spitalul nr.3
Raspunde

PC

Acum 11 ani

NU TE LĂSA COSTICĂ!
Raspunde

@2

Acum 11 ani

tu esti deja dupa poarta....il astepti cu flori
Raspunde

MESI

Acum 11 ani

L ASATI Domnule primar ca deja politiceni SIBIULUI vor s-a ne vinda daca mai au ce toate deconcentratele leau inprastiat bani sibienilorse vor duce la marile proecte la IASOV JURNALISTI SIBIENI MANIPULATI DIN SPATE DE COZILE DE TOPOR VOR S-A NE INGUCA IDEA CA SINGURA VARIANTA DE CAPITALA DE REGIUNE ESTE IASOVU UITA CA SIBIUL A FOST CAPITALA TRANSILVANIEI 100 DE ANI LUPTA ESTE MARE TOTI SIBIENI ADEVARATI S-A NUI LASAM LIBERTATE PENTRU SIBIU CINE NU GIDESTE CA NOI SUNT LIBERI S-A PLECE NU LE SIMTE NIMENI LIPSA
Raspunde

@ MESI (mitica)

Acum 11 ani

Ba insecta analfabeta si rasista, daca dam cu DTT scapam de tine?
Raspunde

Vasile

Acum 11 ani

Constantin Sofronie merita pe deplin functia de Vicepresedinte al Consiliului Judetean si datorita lui Sibienii au votat alianta.
Raspunde

ANDREI

Acum 11 ani

DA ASA ESTE
Raspunde

@ PTR 1 sibian

Acum 11 ani

uni ziceau sa faceti alianta cu pdl eu zic cu dracu mai bine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus