Duminică,
12.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Cindrea despre Neagu: E o surpriza pentru mine

 

Președintele Consiliului Județean Ioan Cindrea s-a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, surprins de declarațiile date de senatorul liberal Nicolae Neagu pentru Turnul Sfatului. ”Nu știu la ce se referă. E o surpriză pentru mine”, a declarat Cindrea.
Senatorul Nicolae Neagu a declarat săptămâna trecută că liberalii au conform unui protocol încheiat în USL dreptul de a numi prefectul județului. ”Se poate negocia orice formă în varianta prefectului, acum sau mai târziu (...) S-a pus aici problema unei grile, exista o discuție înaintea alegerilor locale în care s-a pus problema unei echități de forțe în cadrul USL, astfel încât cine depune candidatura la consiliul județean, renunță la poziția de la prefectură, era o chestiune de compensare în cadrul USL”, a spus Nicolae Neagu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

hi, hi

Acum 11 ani

Parca nu stia Cindrea ce caracter infect are Neagu!
Raspunde

ion

Acum 11 ani

in afara de certuri si privilegii nu am vazut in usl ,vai de capul romanilor , 4 ani de teroare intram tot poporul in depresie cand vedem de ce sant in stare usl-listii
Raspunde

vasile

Acum 11 ani

ma uit la fetele lor si ma ingrozesc ce ne asteapta
Raspunde

proroc

Acum 11 ani

atentie d-le Cindrea ! Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti >
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus