Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

"Melodie varsoviana" se joaca la CAVAS

„Melodie varşoviană”, de Leonid Zorin este un spectacol despre o povestea de dragoste dintre doi studenţi, plasată în Moscova secolului trecut. El, un student la enologie, un rus sadea, pasionat de vinuri. Ea, o studentă la Conservator, o poloneză venită la studii în Rusia, cu aspiraţii de divă. Pasiunea pentru muzică este cea care îi uneşte, făcând ca cei doi să se întâlnească la un concert de Chopin. Destinul celor doi urmează traiectoria oricărei poveşti de dragoste dintre doi tineri îndrăgostiţi, cu planuri de viitor spuse cu glas tare, cu gelozii iscate de un telefon, cu dovezi de iubire în plină stradă, cu sacrificii făcute în numele persoanei iubite. Dar, ca orice iubire din tinereţe, frica de ataşament îi desparte. Acelaşi destin le intersectează din nou drumurile, după zece ani, pentru o ultimă întâlnire, moment în care demonii trecutului, ce până acum le bântuiau visele, prind contur, înceţoşându-le ochii. Şi timpul îşi reia cursul implacabil, fiecare cu viaţa lui, fiecare cu drumul lui.

Spectacolul se va juca vineri, 25 ianuarie şi sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 19:00, la Studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei cu reducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 213

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus