Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mihai Paul lasa CSU pentru "U" Cluj

Baschetbalistul Mihai Paul părăsește Sibiul și se reîntoarce la „U” Cluj, echipă la care a evoluat în sezonul trecut.

Revenirea lui Miță Paul în tricoul clujenilor este, se pare, o dorință a sportivului. Anunțul despărțirii a fost făcut, luni, de Consiliul de Administrație al CSUAtlassib Sibiu, printr-un comunicat oficial. „În urma discuțiilor avute cu jucătorul Mihai Paul, la rugămintea acestuia, Consiliul de Administrație al lui CSUAtlassib Sibiu, a hotărât să dea curs dorinței sale de a întrerupe colaborarea cu echipa noastră”, transmit oficialii sibieni. 

De asemenea, conducătorul de joc al naționalei României a primit acordul să se antreneze cu echipa U Mobitelco Cluj Napoca, dar „va primi dreptul de a juca la această echipă doar după ce își va îndeplini obligațiile contractuale față de echipa noastră”, se arată în comunicatul CSU Sibiu. 

„N-am semnat, dar e doar o formalitate” 

Jucătorul nu a semnat încă înțelegerea cu „U” Cluj, însă spune că acest lucru este doar o formalitate. Potrivit acestuia, contractul cu clujenii va expira în vară.

„Am ajuns la o înțelegere cu U Mobitelco până la finele sezonului curent. Încă nu am semnat contractul, însă este vorba doar de o formalitate și îl vom semna în zilele acestea. (...) Au fost discuţii şi la începutul sezonului, însă nimic concret. Am plecat de la Cluj, deoarece nu ajunsesem la o înţelegere cu U la momentul respectiv, de aceea am ajuns la CSU Sibiu. Pe lângă acest motiv, eu am plecat la Sibiu pentru a lucra cu Dragan Petricevic, antrenor cu care am ţinut foarte mult legătura. După ce a plecat Dragan am decis să lucrez cu Perisic şi m-am înţeles foarte bine şi cu dânsul”, a declarat Miță Paul pentru site-ul de specialitate totalbaschet.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus