Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Teatrul "Constantin Nottara" din Bucuresti aduce spectacolul "Variatiuni enigmatice" la Sibiu

Sibienii se vor putea bucura miercuri, 20 februarie, de un spectacol al Teatrului „Constantin Nottara” din Bucureşti - "Variaţiuni enigmatice".

Piesa, regizată de Claudiu Goga, este scrisă de Eric Emanuel Schmitt şi îşi are originea în compoziţia englezului Edward Elgar, al cărei motiv principal muzical ritmează acţiunea spectacolului. În ceea ce priveşte tema piesei, aceasta propune întâlnirea dramatică dintre cele două personaje masculine, care îşi dispută iubirea pentru aceeaşi femeie.

Din distribuţie fac parte Alexandru Repan şi Mircea Diaconu.

Spectacolul va avea loc miercuri, 20 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Astfel, cei care vor să trăiască, împreună cu protagoniştii, diversele ipostaze ale realităţii, îşi pot achiziţiona bilete de la Agenţia Casei de Cultură, cu 50 sau 40 de lei, respectiv 25 de lei, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus