Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Deepcentral concerteaza in Promenada Mall

Ziua Femeii se sărbătoreşte în Promenada Mall cu concursuri, prezentări de modă şi concerte. Matinalii Răzvan şi Dani vin la Sibiu să dăruiască sibiencelor cadouri şi multă distracţie.

Tot vineri, sibienii care vor face cumpărături de minim 100 de lei din magazinele din Shopping City Sibiu, pot să câștige premii la Roata Norocului: turtă dulce, cadouri Yves Rocher, Avon, Douglas, Deichmann, vouchere de cumpărături de 30, 50 și 100 lei în magazinele C&A, Leonardo, Poema, Reserved. 

Seara va continua cu o prezentarea a noilor colecții primăvară – vară, oferită de brandurile prezente în Shopping City Sibiu: Steilmann, Poema, Motor, C&A, Iunia, Helene, Reserved, New Yorker, Takko, Sonia, Leonardo, Reno, Deichmann, Benvenuti.

Cei mai norocoși vor pleca acasa cu premii instant oferite la concursurile moderate de Răzvan și Dani. Sărbătorirea zilei de 8 Martie se va încheia cu un concert oferit de Deepcentral, la care intrarea este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Cory`

Acum 9 ani

A fost minunat si m-am numart si printre norocosi castigatori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus