Luni,
06.12.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Turcan cere ancheta Colegiului Medicilor, Politiei si Protectiei Copilului pentru cazul de la Spitalul de la Pediatrie

 

Deputatul PDL Raluca Turcan cere ca poliția, Colegiul medicilor și Protecția Copilului să ancheteze cazul copilului despre care se spune că a fost lovit de o infirmieră de la Spitalul de Pediatrie Sibiu. ”Violenţa îndreptată asupra copiilor este de neimaginat. Violenţa întreptată împotriva copiilor bolnavi este sub înţelegrea umană, iar viloneţa întreptată împotriva copiilor bolnavi, venită din partea unui cadru medical, este sub demnitatea umană. Cer, atât Colegiului Medicilor, Poliţiei, cât şi Protecţiei Copilului să ancheteze acest caz şi să ia măsurile care se impun. Am ajutat spitalele din acest judeţ ori de câte ori am avut ocazia. Nu voi înceta să o fac nici de-acum încolo, dar sunt revoltată când aud de astfel de cazuri”, scrie Turcan într-o postare pe blog. 
 
O sibiancă a postat pe blogul personal experienţa traumatizantă pe care a trăit-o alături de prietena ei, mamă a doi copii, care a ajuns să depună pângere la poliţie după ce şi-a internat cei doi copii la Pediatrie, iar unul dintre ei a fost agresat.
 
Fetiţa în vârstă de opt ani, i-a povestit mamei că în seara în care a fost internată, bolnavă de pneumonie, asistenta care se ocupa de ea, a lovit-o pentru că „a tuşit prea tare”.

Comentarii

5 comentarii

ce minune

Acum 8 ani

domnul deputat sint locuitor al orasului in care stai in parlament ,adica la 2 km de parlament,adica un cetatean ragatean-tigan - turcit si am scris si am raportat din 23 septembrie 2011 cand fetita me-a a fist atacata in medias si transferata la sibiu ,ce a patit torturi ca in evul mediu di secolul 21. Am date, ore ,acte ,am scris la viena si me-a raspuns in doua saptamini,dar spitalele din orasul in care sinte-ti si cu onoare conduce-ti, mi-au trimes fisa medicala dupa 7 luni. mi-au distrus probele .cind pe fise jos scrie ca; ; se transmite medicului de familie in 72 ore [ nu ani] ,si eu m-am chinuit 7 luni...parca era cosmonaut sovietic secret de stat.. Acum are infirmitate permanenta si ii este viata in pericol si altele . Sa vedem cind termin cu totul jocul juritic si vo-i merge cu 3-4 dosare la cedo - bruxel. etc cind pleaca numiti politici de acum .peste 3 ani..venise-m la fetita me-a sa-i aduc niste lucruri de scoala ...poate ma chema-ti sa va inminez o discheta cu acte...Marin Baldovin str.Subcetate 49 sect.1 buc. tel. 021.667.59\'46. cu respect . DL. SENATOR pleaca oameni din tara si consateni in bejenie,parasesc glia strabuna si nu mai are cine sa voteze ..unde a-ti fost pina acum ?
Raspunde

m b

Acum 8 ani

doamna senator fetita me-a nu urina de 4 zile si venise o asistenta - infirmiera cu o sonda in mina , sa-i faca sondaj la o fetita de 11.5 ani. Cind acest lucru se face numai cu comisie de medici ,proces -verbal si in cazuri extreme ,cu acordul parintilor ,mamei.. fiind fetita si poate a-ti fost si dumneavoastra , copila. marin baldovin. 11 mart. 2013 ora 23.10..banglades ..
Raspunde

andreea

Acum 8 ani

Se stia de chestia asa si ma bucur ca in sfarsit o persoana publica importanta iese si vorbeste despre asta.un proiect de lege special pentru cazurile de genul ai fi binevenit.m-as bucura sa vad ca puteti atrage mia multi oameni in aceasta cauza.
Raspunde

rebeca

Acum 8 ani

Va multumim ca sustineti aceasta cauza si ca nu stati deoparte.Stiu ca sunteti o sustinatoare a modernizarii sistemului de sanatate sibian,dar eu cred ca personalul medical este de vina Aici ma refer in special la management care nu selecteaza cum trebuie asistentele si infirmierele.Acestea dispun de o pregatire groaznica pentru ca cele bune pleaca in straintate,iar cele mediocre,sau sub,raman in Sibiu,sau in zona sa ne chinuie.Va sustin si sper sa se rezolve acest caz!
Raspunde

George

Acum 8 ani

Ar fi perfect sa se faca lumina in cazul asta si ma bucur ca ati fost primul demnitar de Sibiu care ati tras semnalul de alarma.De ani de zile primaria si celelalte autoritati ascund mizeria sub pres si nu fac nimic,asta pentru ca stiu si dansii ca omul nu mai comenteza la doctir sau asistente atunci cand e vorba de viata lui.Aveti dreptate,violenta indreptata asupra unui copil bolnav este inumana!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus