Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Meci de antrenament. HC Sibiu - CSS Sighisoara: 37-27

Partidă fără istoric, joi seara, în Sala Polivalentă „Transilvania” din Sibiu. Predicția inițială, respectiv o victorie facilă a sibienilor, s-a adeverit fără prea mai eforturi din partea elevilor antrenorului Matei Damian.

Joi seara, Handbal Club Sibiu a învins, pe teren propriu, colega de divizia B, Euroregiunea Centru, CSȘ Sighișoara, scor final 37-27.

De la 5-4(min. 7.57), sibienii au început, ușor-ușor, să se distanțeze, iar după primele 30 de minute de joc, scorul era 20-11 pentru reprezentanta Sibiului. După pauză, antrenorii HC-ului din localitate au trecut la testarea tuturor jucătorilor. Acest lucru, coroborat și cu o ușoară relaxare a sibienilor le-a permis oaspeților să se apropie, în trei rânduri, la cinci lungimi, respectiv 25-20, 27-22, 28-23(min. 48.37). Însă, cu zece minute înainte de final, handbaliștii din Sibiu au pus stăpânire pe joc, stabilind scorul final la 37-27.

Remarcații întâlnirii: Portarii Gabriel Șofronici și Alex Tolciu, amândoi cu serii de intervenții providențiale pentru sibieni. Robert Voica(inter dreapta) a marcat șapte goluri, în timp ce Bogdan Verza(inter stânga) și Cosmin Demian(Centru) au punctat, fiecare, de șase ori.  Cel mai bun jucător al oaspeților, Dragoș Ilisie, a înscris 10 goluri.

În 30 martie are loc returul dintre cele două formații.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 11 ani

felicitari baieti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus