Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Peste 300 de locuri de munca vacante in judet

Sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot alege saăptămâna aceasta din oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, care le pune la dispoziţie 317 posturi. Cele mai multe sunt vacante în Sibiu (241), Mediaş (46), Cisnădie (16) şi Agnita (14).

„Din totalul locurilor de muncă, 52 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, agent imobiliar, analist cumpărări, analist servicii clienţi, consilier juridic, consilier administraţie publică, controlor trafic, documentarist ordonanţare logistică, farmacist de specialitate, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer mecanic, manager achiziţii, programator, programator producţie, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, şef depozit, şef proiect, specialist îmbunătăţire procese, specialist strategie industrială şi tehnician mecanic. Restul de 265 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, a spus Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

somer disperat

Acum 9 ani

va rog daca s-e poate la consiliu judetean ca vicepresedinte am inteles ca postu a ramas vacant dupa plecarea senatorului NEAGU nu mai pot presta munca fizica find batrin si bolnav dupa 42 de ani de munca in halele neincalzite de pe vremea lui ceasca in 2016 asi indeplini conditile de pensionare 3 ani de labareala mar ajuta la punctu de pensie va multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus