Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Campanie de informare si constientizare a angajatorilor si lucratorilor din IMM, desfasurata la Sibiu

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu, împreună cu Inspecţia Muncii, desfăşoară campania naţională de informare şi conştientizare a angajatorilor şi lucrătorilor din IMM privind riscuri noi şi emergente la locul de muncă, mijloace de aplicare a prevederilor legale şi bune practici europene.

„În cadrul acestei campanii, inspectoratul teritorial de muncă va desfăşura acţiuni de informare şi conştientizare privind previziunile experţilor din cadrul Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă referitoare la riscurile emergente chimice, biologice, fizice şi psihosociale pentru securitate şi sănătatea în muncă; şi la cele mai eficiente mijloace de aplicare a prevederilor legale şi bune practici europene în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”, spun reprezentanţii ITM Sibiu.

Acţiunile de informare şi conştientizare vor avea loc în 5 iunie la Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 17 şi 4 în septembrie 2013 la Mediaş, Vila Flora, str. Herman Oberth, nr. 43.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus