Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
10°C

Cascada de radare, joi, pe Drumul National 1

Radarele vor funcționa între orele 6.00 și 22.00, pe Drumul Național 1.

Polițiștii sibieni de la Rutieră iau parte joi, 18 aprilie, la o serie de acțiuni desfășurate la nivel național, pe linia combaterii vitezei neregulamentare, în cele două forme ale sale - excesivă și neadaptată la condițiile de drum.

Acţiunile în sistem „cascadă”, coordonate de Direcţia Rutieră din cadrul IGPR, au scopul de a reduce numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. „Acţiunile au ca principal scop impunerea unui climat de ordine şi disciplină în trafic prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză şi sancţionarea acestora”, anunță IPJ Sibiu. Pe lângă Serviciul Rutier Sibiu, pe DN1 se vor afla, pe parcursul acestei zile, Serviciile Rutiere Ilfov, Prahova, Braşov, Alba, Cluj şi Bihor,

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe parcursul acestei zile pe DN 1, aparatele radar din dotare fiind folosite în sistem „cascadă”. „Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, se vor folosi toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aparatele radar, amplasate în sistem cascadă”, transmite Poliția Română.

Comentarii

2 comentarii

gigi

Acum 8 ani

ar fi mai simplu sa ne dea direct amenzi, fara sa mai stea prin boscheti sa-i pandeasca pe totii infractorii care circula cu 67 km/ora
Raspunde

cucu

Acum 8 ani

plan de amenzi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus