Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Targul de Pasti

Perioada de desfasurare: 26 aprilie – 7 mai 2013

Loc de desfasurare: Piața Mare

Interval orar: 10:00 – 18:00

Din programul cultural-artistic al acestei ediții nu vor lipsi acțiunile îndrăgite de copii: Vânătoarea Ouălor de Paști, un program educativ și foarte antrenant care îi va purta pe participanți într-o aventură urbană în centrul Sibiului și atelierele de cretivitate din Căsuța Iepurașului unde, sub îndrumarea unui artist educator, copiii vor deprinde tehnica încondeierii ouălor. Cei mari se pot înscrie la una dintre probele distractive ale Olimpiadei de Paști sau pot opta pentru o plimbare liniștită în centrul Sibiului unde 45 de expozanți din Sibiu și din țară vor prezenta produse de artizanat specifice acestei perioade, Centrul de Informații pentru Turiști din Piața Mare va găzdui o expoziție de icoane realizată de artista Lucia Nica iar copii pot învăța care este semnificația Sărbătorilor Pascale și care sunt obiceiurile de Paști ale diferitelor confesiuni religioase în cadrul unui program educativ denumit Biblia Copiilor sau se pot bucura de un carusel amplasat în Piața Mare. Mai multe detalii despre program: www.targuldepasti.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus