Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Nicole Kidman este noua imagine Jimmy Choo

Actriţa Nicole Kidman a devenit noua imagine a casei de modă britanice Jimmy Choo, informeaza Agerpres.

Vedeta din "Hours" a colaborat cu fotograful Mikael Jansson pentru a realiza o serie de fotografii publicitare pentru noua serie de accesorii de lux ale brandului, serie ce va fi lansată în cursul toamnei. Campania publicitară pentru aceste produse începe din luna august.

"Mereu am iubit moda şi am folosit-o ca pe o modalitate de a intra în personaj. Femeia care poartă Jimmy Choo este complexă, misterioasă şi foarte feminină", a declarat actriţa.

Directoarea departamentului de creaţie al casei de modă, Sandra Choi, s-a declarat încântată de acest parteneriat cu actriţa. "Sunt o mare admiratoare şi sunt foarte onorată de posibilitatea colaborării cu Nicole Kidman. Nicole este una dintre cele mai bune actriţe din lume şi sunt convinsă că ea poate reprezenta strălucirea plină de putere a mărcii. Ea este însă şi o femeie rafinată şi plină de nuanţe şi aduce atitudine, putere, senzualitate şi eleganţă", a susţinut ea.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus