Luni,
21.09.2020
Cer Senin
Acum
11°C

Cindrea: parlamentarii care nu respecta protocolul, sa fie exclusi. ”Regula bunului simt nu este suficienta”

22 Mai 2013 20:16

Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, susține că este pentru excluderea acelor parlamentari care fac declarații ce dăunează imaginii alianței USL. Declarația lui vine în contextul discuțiilor despre modificarea textului protocolului, în urma disensiunilor din cadrul alianței, discuții generate de ”cazul” liberalului Sorin Roșca Stănescu.
”Acest protocol trebuie să stabilească, pe lângă regulile de conviețuire și de acțiune în interiorul USL, și situația declaraților publice. Cu siguranță vor fi și alte puncte care se vor discuta”, declară Cindrea. El spune că este adeptul ideii ca parlamentarul USL care încalcă protocolul ”să își piardă mandatul. Nu poți face parte din echipa puterii și să critici puterea. Există mecanisme în interiorul USL, să îți spui punctul de vedere sau să vii cu niște propuneri. Cred că cei care ies public și fac declarații nu fac decât imaginea propriei persoane. Sunt niște egoiști, egocentriști care trebuie să își revizuiască comportamentul”.
 

  • Să fie reglementat pe baza unor reguli scrise, fiindcă se pare că regula bunului simț nu este suficientă. Bunul simț spune că dacă faci parte dintr-o echipă, susții acea echipă în toate declarațiile publice”, Ioan Cindrea, copreședinte USL Sibiu


 

Vizualizari: 72

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ba

Acum 7 ani

ciocul mic , stahanovistule , nu mai are voie sa vorbeasca nimeni .
Raspunde

Prostul

Acum 7 ani

Nita face cel mai mare rau PSD-ului ! Trebuia exclus de mult !
Raspunde

unu

Acum 7 ani

hotu striga hotu tipic comunist
Raspunde

brrrrrrrrrrrrrrrrr

Acum 7 ani

mortzii matii de cioban ordinar..in afara de nepotisme nu faci nimic...............in celula cu berbecali cu voi
Raspunde

Magda-Sibiu- Schengen

Acum 7 ani

CINDREA, ALT COTOI SECURIST , NERUSINAT !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus