Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

Tamaian a iesit din birou. Care sunt problemele sibienilor

Deputatul PNL Ioan Tămâian a început o serie de vizite în oraș, scopul acțiunilor fiind acela de a cunoaște pe străzi problemele sibienilor. Subiectele punctuale expuse de către cetăţeniau fost de la probleme cu citirea contoarelor generale de apă, toaletarea pomilor, problema câinilor comunitari, asfaltarea trotuarelor, starea staţiilor de autobuz, lipsa coşurilor de gunoi,  sugestii de aplicare a unor sancţiuni mai mari pentru nepăstrarea curăţeniei spaţiului public, până la propuneri de modificare a anumitor legi, cum ar fi Legea Asociaţiilor de Proprietari 230/2007.  „În cadrul acestor dialoguri cu cetăţenii în care s-au discutat nenumărate aspecte ce ţin de oraşul nostru, atât noi parlamentarii, cât şi reprezentanţii autorităţii locale prezenţi astăzi aici, dorim să oferim oamenilor suportul unui dialog corect în care prin dezbatere şi analiză a problemelor dumnealor, să încercăm o prioritizare a acestor semnalări şi să găsim soluţii în sprijinul cetăţenului”, a declarat domnul deputat Tămâian Ioan, după vizita în cartierul Vasile Aron. „Nu poate decât să mă bucure această deschidere a dumneavoastră de a vă expune problemele în acest cadru propus astăzi de domnul deputat Tămâian Ioan. Să simţi pulsul oraşului este un aspect foarte important, deoarece trebuie ţinut cont în permanenţă de sugestiile şi problemele dumneavoastră, ale cetăţenilor, pentru o bună punere în practică a proiectelor pentru Sibiu. Dorinţa noastră, a autorităţilor locale este aceea de a fi alături de toţi sibienii, pentru o dezvoltare continuă a comunităţii”, a declarat șiVirgil Popa, viceprimarul Sibiului.

Comentarii

6 comentarii

lege romaneasca

Acum 8 ani

D-le Tamiian sti care sint problemele sibienilor.Au muncit 30-35-40 de ani si iau o pensie de tot rahatul maramite ca n-au contribuit la sistemul de pensii dupa ce altii si-au facut salarii pe banii de pe munca lor,au fost bugetari tot din bani de pe munca lor,au pretentii si la pensi mari,ca vezi doamne au contribuit la sistemul de pensii.Lege perversa ptr.protectia parazitarilor din Romania.
Raspunde

draser

Acum 8 ani

asta-i asa de ochii lumii. doar manipulare pentru imagine. daca o sesizare nu are impact nici nu se sinchisesc sa rezolve: sub o indiferenta mascata de politete, esti expediat frumusel sa-ti rezolvi singur problemele pe care d-lor ar trebui sa le trimita mai departe sau sa se implice personal, mai ales cand sunt afectati sute sau mii de cetateni. doar se fac ca rezolva.
Raspunde

marolt

Acum 8 ani

Da, stire de senzatie! Cand o sa mai apucam noi o chestie de asta: sa iasa Domnul Tamaian din birou. Probabil ca acolo doarme, acolo isi face afacerile acolo se ...barbiereste. Nu are cum sa treaca prin Sibiu. Ma gandesc sa fac si eu o vizita prin cartierul Vasile Aron, sa stau de vorba cu oamenii (chiar exista oameni in cartiere!) si sa aflu cum e cu cainii comunitari. Ca poate o sa candidez si eu peste patru ani. Din birou?
Raspunde

marolt

Acum 8 ani

Mai zice si domnul viceprimar ca trebuie sa fie alaturi de toti sibienii. Asta cand o sa iasa din birou. O sa ne anunte despre chestia asta Turnul Sfatului. Va fi o stire.
Raspunde

marolt

Acum 8 ani

Greu sa te abtii, la asemenea titlu. Ati putea sa-i sugerati primarului din Bacau sa faca o vizita in Bacau, iar deputatilor de Arad, in drum spre birou sa inceapa o serie de vizite in oras. Sa cunoasca pe strazi problemele valcenilor. Aia din Supuru de Sus ar trebui sa vorbeasca cu supurenii de sus. Sa fie alaturi de ei. Si e faina si aia cu "nepastrarea curateniei". Nepastrare ar incapea in DEX intre "nepasator" si "nepatat". Daca ar incapea.
Raspunde

crina

Acum 8 ani

Astea sunt problemele lui Johannes insa acesta nu are timp fiind preocupat cu spectacole,prezentari de moda si concerte, pe linaga intilniri cu alte personalitati.De astea ale Sibiului sa se ocupe cine-o putea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus