Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Becali a mai luat trei ani: dare de mita

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Finanţatorul Stelei se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, informează Mediafax.
Instanţa supremă nu a făcut reindivualizarea şi contopirea pedepselor lui Gigi Becali. În aceste condiţii, avocaţii lui Becali vor cere, la Tribunalul Bucureşti, contopirea pedepselor, pentru a se constata care este cea mai mare pe care o are de efectuat acesta, au precizat, pentru Mediafax, apărătorii finanţatorului Stelei.
Tot în cazul lui Becali, instanţa a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflată în prezent sub sechestru la BCR Unirii. Cei 1,7 milioane de euro vor ajunge la bugetul de stat, în contul Ministerului Finanţelor destinat sumelor sub sechestru, împreună cu dobânda calculată din 2008, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Gica

Acum 10 ani

O mare mare prostie! Justitia asta e si oarba dar si proasta rau!
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Un om cu o nesimntire si tupeist.Vina o poarta presa si televiziunile care l-au pupat pe toate partile numai sa le faca retingh.Si-a facut averi numai din hotii si excrocherii din banii publici.
Raspunde

Habarnisti si calai

Acum 10 ani

cu defectele si smecheriile lui Becali nu Ii depaseste pe cei ce-l condamna pe acest om bun care a ajutat populatia nevoiasa si bisericile si a scos Steaua in lume cu Romania cu tot vai de ei nenorociti vor plati odata findca roata se invarte
Raspunde

TcgLONIGD

Acum 10 ani

am mare nevoie de aotjur ,nu mai stiu ce sa fac:(:(.am incercat sa fac imprumut la banca si nu am reusit ce as putea face.mai am 4 frati si datoriile ne au sufocat.am luat niste bani imprumut de la cineva..mentionez ca a fost vb de 3-4 milioane care au crescut cu cate 10,20,30 la suta pana a ajuns la 50 la suta .deci ne au fraierit pe fata au vrut sa ne ajute ji ne au bagat fara sa ne dam seama intr o camata:((:(de care nu mai jtiu cum sa scapam.As dorii sa ma imprumut de suma de care am nevoie de la cineva dar de data asta cu totul legal.la notar ..dar de la cine?? .daca as avea de la cine as returna banut cu banut inapoi ..dar nu am:(VA CER MARE AJUTOR:)
Raspunde

uf5HozXJmO

Acum 10 ani

Thankfully, you can find lots of methods QuotesChimp may conserve money on insurance costs without skimping on vital protections, also in case you have experienced problem getting insurance previously. Understanding the way to apply these methods can help you correctly shield your household and also your self, while departing more space in your plan for some other things.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus