Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Campionatul National de Slalom Paralel se intoarce in week-end la Sibiu

Terenul de autocross din spatele bazei de antrenament a pompierilor din cartierul Ștrand gazduiește sâmbătă, începând cu ora 10:00, etapa a 3-a din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Acest campionat se desfășoară sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv și este organizată de ACS Scorpion Rally Team.

”La fel ca și anul tecut când etapa noastră a fost declarată de către concurenți, media și de către observatorul federal ca fiind cea mai bine organizată etapă din întreg campionatul, ne dorim să menținem acest nivel și, de ce nu, să-l depășim”, au transmis organizatorii.

Evenimentul va avea parte și de o tombolă cu diferite premii iar seara, la ora 19:00, va fi organizat un afterparty la restaurantul Panoramic din str. Turismului, unde se vor putea viziona imagini din timpul concursului.

Toți fanii și spectatorii sunt rugați să respecte indicațiile oamenilor de ordine și al oficialilor cu privire la locul de vizionare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus