Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Doi sibieni au castigat Concursul International de Interpretare Pianistica" Pro Piano –Romania"

Săptămâna trecută, Ana Maya Brumar (7 ani) și Ștefan Marcu (7 ani), doi tineri pianiști sibieni, au câștigat primele două locuri la ediția a XVII-a a Concursului Internaţional de Interpretare Pianistică„ Pro Piano -România”, unul dintre cele mai importante concursuri internaționale de interpretare pianistică dedicat copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 30 de ani.

La ediția din acest an, care a mobilizat peste 130 de pianiști din 4 țări, Ana Maya Brumar a obținut locul I, cu un repertoriu alcătuit din piese de J.F. Burgmuller, C. Daquin, F. Chopin, iar Ștefan Marcu a obținut locul II, cu un repertoriu alcătuit din piese de J.F. Burgmuller, A. Köhler şi Ludwig van Beethoven.

Perechea formată din Ana Maya și Ștefan a obținut, de asemenea, locul I la secțiunea de interpretare la 4 mâini, cu două piesele „Ella et Louis”,€“ de J. Marc Allerme și „Anitra's dance” de E. Grieg.

În urmă prestațiilor din concurs, cei doi au fost invitați să cânte la Gală de Excelenţă a evenimentului.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus