Miercuri,
23.09.2020
Cer Senin
Acum
22°C

Cardul profesional european se poate ridica de la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca

20 August 2013 14:23

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu au demarat procedurile de emitere a Cardului Profesional European, iar sibienii aflaţi în cautarea unui loc de muncă, care sunt deja înregistraţi în evidenţele AJOFM, pot obţine cadrul făcând solicitare la sediul AJOFM Sibiu sau sediile locale ale AJOFM Sibiu.

Emiterea cardurilor are loc în cadrul proiectului “Cardul profesional european – soluţie europeană în căutarea unui loc de muncă”, proiect strategic, la nivel naţional, care vizează modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex care are la bază cardul ca şi instrument de autentificare. Această activitate va continua şi după finalizarea proiectului.

Proiectul este implementat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) în parteneriat cu Soft Business Union si s-a desfăşurat pe o perioadă de 33 luni (1 decembrie 2010 – 31 august 2013) în condiţiile de finanţare obţinute prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. „Obiectivul general al proiectului constă în creşterea calităţii şi transparenţei serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor în căutarea unui loc de muncă; a serviciilor oferite agenţilor economici interesaţi în atragerea de resurse umane, precum şi a altor instituţii publice cu care ANOFM interacţionează; respectiv îmbunătăţirea serviciilor de mediere a muncii prin asigurarea unui standard de calitate în procesul de furnizare a acestor servicii prin introducerea Cardului Profesional European pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă înregistrate în cadrul tuturor structurilor SPO”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus