Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Accident grav in Saros pe Tarnave. Victime sunt doi copii, de 7 si 8 ani

Doi copii, o fată şi un băiat, de şapte, respectiv de opt ani, au fost grav accidentaţi miercuri seară, pe Drumul Naţional 14, în localitatea Şaroş pe Târnave, judeţul Sibiu, conform poliţiei locale.

Din primele cercetări, copiii au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau neregulamentar strada, informează Agerpres.

Ei vor fi transportaţi de urgenţă la spital, pentru a li se asigura ajutorul medical.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1069

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Denis

Acum 10 ani

In primu rand erau 2 fetite :| informatiiva inainte de a scrie ceva:)
Raspunde

Angy

Acum 10 ani

informati-va mai bine inainte sa scrieti ceva !...
Raspunde

3 booss

Acum 10 ani

aveti grija cum va informati
Raspunde

Indigo

Acum 10 ani

Chiar eram in trecere pe acolo dupa ce s-a petrecut accidentul si nu era vorba de un baiat ci de 2 fetite din care una a decedat pe loc iar cealalta a fost transportata la Tg. Mures cu Smurd. Verificati inainte de a scrie ceva..
Raspunde

eu

Acum 10 ani

da au fost doua fetite, din pacate au murit amandoua. dar de viteza soferului de ce nu scrieti nimic?
Raspunde

booss

Acum 10 ani

da ai dreptate si soferu da si cei cu podu sunt devina
Raspunde

Vlad

Acum 10 ani

Si ca soferul era Necsulescu Claudiu, patronul SC Jidvei, de ce nu scrieti. Am citi articolul acesta pe 3 siteuri si niciunul nu mentioneaza. Corupta tara avem
Raspunde

bbbbbbooooosssss

Acum 10 ani

dar de ce nu scrieti ca pe una o cheama oltean iulia si ca o murit aseara
Raspunde

Carmen

Acum 10 ani

foarte trist ce sa intamplat am o fetita de varsta uneia decedate greu de gandit pe parinti sai ajute dumnezeu sai intareasca sa treaca peste acest necaz . Dar indiferent de cum se numeste soferul ce masina conduce cati bani are viata nu putem da nimanui oricat de mult am vrea , trist amandoua cazuri si ca parinte si ca sofer ferin in trafic caini pisici pe sosea daramite copilasi crede cineva ca acest om a comis aceasta greseala intentionat eu nu cred asta.Acest om va trai vesnic cu gandul ca a ucis 2 fetite . dragi mei bani si luxul nau valoare la un moment dat in viata cred ca soferul ar da tot doar ca fetitele sa fie in viata .Asta e parerea mea nu tin partea nimanui .Locul micutelor LIDIA si IULIA nu il poate umple nimeni si nimic material
Raspunde

POPA SILVIA

Acum 10 ani

Sincere condoleante celor doua familii si multa putere ca au nevoie,ii inteleg prin ce trec ,la fel am trecut si eu acum doi ani.Soferul necsulescu claudiu vinovat de moartea fetelor,si-a urcat fetele lui in varful piramidei.Au tot ce-i posibil pe pamant ...si un castel.Iulia si Lidia s-au ridicat la cer lasandusi parintii impietriti in suferinta.Voi cei din presa scrisa si vorbita tratati acest subiect corect si cu mult curaj,nu va mai incarcati constinta cu pacatele altora,s-au ati fost la masa negocierilor cu acest subiect,ca se mai obisnuieste in ROMANIA.
Raspunde

somesanca

Acum 10 ani

condoleante familiei.Dar doamna Silvia Popa atunci cand durerea si frustarea se unesc acuzam fara sa gandim.Durerea este mare dar fetele au traversat prin loc nepermis.Apoi de ce implicati fetele domnului Necsulescu?Nu s-a dorit intentionat sa se intample asa ceva .Se pare ca nu stiti cati copii ajuta si a ajutat domnul Nesculescu.Dumnezeu sa le dea putere parintilor si sa odihneasa sofletul fetelor.Nu lasati ura si frustare sa va inunde sufletul.
Raspunde

Ianos

Acum 10 ani

Aveti dreptate doama SILVIA POPA totusi daca e patron de ce nu ne informati corect domilor din presa
Raspunde

popa silvia

Acum 10 ani

doamna SOMESANCA,de ce nu ai curajul sa -ti scrii numele corect s-au esti una din persoanele care primeste pomana de la Necsulescu.Ba stiu foarte bine ce fac Necsulesti in com. JIDVEI.Copiii. din Romania nu au nevoie de pomana lor ci de legi bune ca in tarile civilizate.Sufletul meu este inundat de tristete nu de ura.
Raspunde

Unu doi

Acum 10 ani

Circula cu carnetul suspendat din cauza vitezei!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus