Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

20 de DJ au mixat in weekend la "I Love S.O.P.A"

Aproximativ 1 000 se sibieni au venit sâmbătă și duminică la prima ediție "I Love S O P A", un eveniment desfășurat la Lacurile Şopa din Şelimbăr. Tinerii au ales să petreacă weekend-ul în afara orașului pentru a se bucura în aer liber de concertele de muzică eletronică suținute de 20 de DJ.

Cei care nu s-au lăsați intimidați de temperaturile destul de scăzute și-au adus și corturile, pe care le-au instalat lângă lacuri, iar muzica a răsunat de sâmbătă de la ora 13:00, până a doua zi.

“Sincer mă așteptam să fie mai multă lume, dar e și destul de frig și probabil că vin mai mulți când se lasă seara”, a spus Mihai, unul dintre tinerii prezenți la "I Love S.O.P.A".

Seara a adus pe scena de langă lacuri cele mai așteptate concerte, iar printre DJ-ii care au mixat s-au numărat și Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa şi Răzvan Mate.

“Ideea unui eveniment de acest gen mi-a venit urmărind ce se întâmplă prin alte țări. Am vrut să facem un eveniment la care lumea să vină, să asculte muzică și să se distreze și ziua, să se depășească concepția că doar seara poate să înceapă distracția. E ok pentru prima ediție, lumea a venit și încă mai vine, unii și-au instalat corturile, muzica merită ascultată, deci este așa cum speram”, a spus Pedro, organizatorul evenimentului.

Foto: Mihail Din

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

participant

Acum 10 ani

uei, ce rupere de fashuri la party-ul asta...
Raspunde

rosu

Acum 10 ani

20 de DJ pentru, sa zicem, 20 de ore??? Un DJ la 50 de spectatori. Probabil prietenii si neamurile lor.
Raspunde

cristi

Acum 10 ani

A fost destul de slab ca eveniment , line up slab , muzica pe masura ! Sibiul are oameni mai buni de pus pe scena (Gen Syl , Silent Strike , etc..) Singurul lucru ok a fost locatia superba. Nu locuiesc de mult in Sibiu si chiar nu stiam de lacurile de la Sopa . Am avut o surpriza placuta cand am ajuns cu toate ca am facut slalom printre vaci si oi ! Cu siguranta o sa mai revin la un gratar si la pescuit pe Sopa !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus