Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

60.000 de leduri multicolore peste strada Nicolae Balcescu

Peste două săptămâni, sibienii care vor veni înspre Piaţa Mare (unde se va desfăşura Festivalul culinar internaţional "de Bun Gust") vor trece pe sub o amplă instalaţie luminoasă, construită din aproximativ 60.000 de leduri de culori diferite. Proiectul denumit Sibiu Lights and More se va derula pe parcursul a trei zile (4 – 6 octombrie), timp în care ansamblu decorativ format din leduri va lumina în fiecare seară strada Nicolae Bălcescu începând cu ora 20:00.
"Frumuseţea acestei construcţii luminoase va fi completată în fiecare seară de un program artistic care va consta în reprezentaţii de muzică live. În deschiderea evenimentului, va avea loc o paradă la care vor participa 25 de biciclete şi 20 maşini luminate cu leduri, iar în prima seară formaţia Modiwo va susţine un spectacol de tobe şi percuţie", anunţă organizatorii de la M&S Events. Montarea ledurilor va începe de săptămâna viitoare. Evenimentul face parte din agenda culturală cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi sprijinită de Primăria Municipiului Sibiu.
 

"Organizatorii spun că au dorit să organizeze acest eveniment la Sibiu plecând de la tema agendei culturale Sibiu Smart şi dorind să transmită mesajul importanţei reducerii consumului de energie electrică împreună cu partenerii italieni de la DeCagna", comunicat Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Georg

Acum 9 ani

Pompierii care STING FOCUL fac o parada cu torte APRINSE, ecologistii italieni care ppropun reducerea consumului de curent fac un palat tiganesc cu lumini electrice care va arde noapte-de-noapte (chiar daca led–urile consuma minimal, dar se aduna -60.000leduri x? Watt...si dureaza). Mesajul va fi invers: e minunat sa ai MULTA lumina electrica APRINSA.. DACA tot se pun, de ce nu–i lumineaza pe Varoneni sau Hipodromeni (ACOLO nu sunt necesare EVENIMENTE sa-i mai scoata din CENUSIU?), acolo ar mai merge, nu ar fi chiar tiganie, ca in centru, unde Barocul se loveste ca nuca\'n perete cu Hip–Hop si DISCO... Mda, mai doarme cineva sub led–uri?
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Sa fie clar: LAS VEGAS SCLIPICIOS si cu LUMINI (construit parca in anii 20 sec. XX) nu pusca in plin BAROC si MEDIEVAL...Altundeva, merge, dar AICI, in centru e TIGANIE, ca si grafitti pe UNICUM (va amintiti?)...
Raspunde

@georg

Acum 9 ani

asta-i vraja mai omule, tine 3 zile dupa care dispare!
Raspunde

karla

Acum 9 ani

aduce a Vulturul Negru din Oradea :)) superba structura Secession de altfel(cea din Oradea). tare imi e teama ca ziua se va vedea ca naiba !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus