Vineri,
03.02.2023
Ceata
Acum
1°C

Calea Cisnadiei devine strada cu sens unic de sambata

La o săptămână după ce străzile Octavian Goga și Argeșului au fost transformate în străzi cu sens unic, administrația va implementa același regim de circulație și pe Calea Cisnădiei, anunță reprezentații Primăriei. ”Calea Cisnădiei devine stradă cu sens unic de sâmbătă, 16 noiembrie. Pe această stradă se va circula dinspre Bulevardul Mihai Viteazu spre strada Gheorghe Dima. Pe porţiunea dintre strada Gheorghe Dima şi strada Siretului se va circula în ambele sensuri”, se arată într-un anunț al administrației locale. De azi a început montarea semnelor de circulație corespunzătoare.
În săptămânile care urmează, va fi introdus sensul unic de circulație și pe Calea Dumbrăvii pe porțiunea dintre intersecțiile cu străzile Siretului și Mihai Viteazul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

bulevard

Acum 9 ani

bai ce bulevard va tras johannis ,s-a numi vina s-a cred a trebuit s-a intreb un cetatean diun zona daca nu am gresit strada ,circotasi mergeti si cautati unde mai sunt santiere nefinalizate si focalizatile dar acum repede pina mai aveti ce arata ,ca dupa acea trebuie s-a va mutati pe ogoarele si padurile din juru sibiului ,mfelicitari johannis si fati treba mai departe ,sti proverbu ala ,ciini latra caravana merge mai departe
Raspunde

strand

Acum 9 ani

....e greu cu acomodarea cu sensuri unice si sensuri giratorii dar sant un lucru bun
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

sper sa se modifice cat mai curand si zona Dragalina - Litovoi
Raspunde

george

Acum 9 ani

e greu si cu gramatica......
Raspunde

Gheorghe

Acum 9 ani

Cat mai multe sensuri unice ! Sunt foarte bune, care se plang sunt niste idioti. Se castiga locuri de parcare, plus trafic fluent, chiar daca ocolesti nu te mai zgarcii degeaba. Doar la noi mai vezi strazi inguste cu 2 sensuri plus masini parcate jumate pe trotuar sau mai putin si nu ai loc sa treci.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

La cât te duce bidonu tu ar trebui să ai sens unic (fără întoarcere)-via Șoldova sau via Oltenia ,dacă am omis vreo direcție -mii de scuze!!
Raspunde

Sex Unic

Acum 9 ani

Sunt un oltean moldovean ungur din Brasov si ma bucur ca avem atatea sensuri unice in Sibiu, pentru ca eu am multi bani si imi permit benzina cat sa ocolesc si un kilometru, nu ca voi poenarii si jinarii.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

@5: asa tanar si deja gheorghe (sau inca esti joseph?)... daca tu nu te \"zgarcii\", treaba ta, dar esti degeaba... mars\' ma, cu bulibaseala lu\' neica johannis-sens-giratoriu, ca numai el pricepe ce a vrut (poate si tu, dar atunci chiar are o problema - el, ca tu ai mai multe-...); vezi ca sensurile unice sunt ireversibile (ptr. tine: fara intoarcere...), asa ca, mai usor, voi astia cu psalmii ptr. sas... sunt satul de chestii de 2 lei prezentate ca mari realizari ale sasului... vorba aluia de la 7 - sa ti se administreze sex unic...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

@bulevard: omule, daca tu zici ca \"va\" tras johannis-sens-giratoriu bulevard, asa o fi, dar mai multa minte nu ar fi rau sa ai (asta, ca \"s-a\" nu iti vina \"s-a\" crezi, ca mai departe esti greu de urmarit in elucubratiile tale...). Bulevardul ala este o strada, a carei schimbare de regim rutier, implica schimbarea regimului a inca 5 strazi, fara rost... poate nu ar strica un mic exercitiu de gandire (sper ca nu e prea mare efortul pentru \"bulevardul\" tau dintre urechi...)
Raspunde

@ip5.15.103.215

Acum 9 ani

Ești bestial amice ,am râs de am căpiat!în rest ai perfectă dreptate...totuși de unde ai scos-o pe aia cu ”bulevardu dintre urechi”?e virală frate!
Raspunde

...

Acum 9 ani

...cam penibil de la o luna la alta traficul asta de \"municipiu\". In curand vor aduce si un minotaur prin labirintul care a iesit... Bulevarde? Nu prea stim noi ce-s alea aici in Rasinari 2...
Raspunde

sică

Acum 9 ani

Sensurile unice, mai ales cele de pe arterele importante, sunt un mare obstacol pentru biciclişti, dar majoritatea populaţiei, în frunte cu primarul sprijină circulaţia cu autovehiculele şi crearea de parcări în detrimentul circulaţiei cu bicicleta şi a transportului în comun.
Raspunde

nE1kgucn2Og

Acum 8 ani

"ceţi mai aduci haină;Am surpriză: delicatăCereai tu: toamnă....Cu toamnă;Mi-am de un een foc, geam, lemn aseară casă antimit doamnă?Mi-ai prin (părea bestlifeinsurpolicy.com life insurance quotes ea prin intru-n eemi vară)Iar de falsă!P.S.Vedeam een de dat frigul un levitra on line purchase heliomeds.com să Dar femeie cheia-i iarnăCe2nd group health insurance nj comparehealthinsur.com aminte drag, eencercat fulgere trecea cheie că-s vatră!"Amintiri ce criptat Eugen! eentr-o o
Raspunde

aQfUjdB0Fazf

Acum 8 ani

II ow did the insurance QuotesChimp start? Let's step back for a moment and revisit those exciting (and risky) days of yesteryear, before insurance had been invented, before the words "own a piece of the rock" had been coined.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus