Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Pregatiti aparatele foto: centrul Sibiului, acoperit cu 50.000 de leduri

Anunțat inițial pentru începutul lunii octombrie, evenimentul ”Sibiu Lights and More” a fost reprogramat pentru sfârșitul săptămânii viitoare, anunță reprezentanții administrației locale. ”Evenimentul debutează ca o premieră la nivel național și exclusiv la Sibiu și constă într-o construcție luminoasă înaltă de 24 de metri si lungă de 40 de metri. Peste 50.000 de led-uri vor lumina tunelul care va fi amplasat pe strada Nicolae Bălcescu (începând din dreptul Farmaciei 24)”, se arată în comunicatul amintit.
Luminile vor fi pornite vineri, 13 decembrie, de la ora 17:00, când în zona pietonală este programate și concertul clujenilor de la Modiwo. Sâmbătă, de la ora 18:00, pe scena amenajată lângă ”tunelul” de lumini vor urca sibienii de la The Renegades.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

31 comentarii

x

Acum 10 ani

wow, ce imagine manelisto-kitsch-orientala.
Raspunde

unu

Acum 10 ani

multumim pentru prostia scrisa!
Raspunde

@shit picture!

Acum 10 ani

WTF e cu imaginea asta grobiană?parcă suntem în epoca bizantimă!fuck off!!
Raspunde

@3

Acum 10 ani

”bizantină”am vrut să scriu-moș niculae cu prea mult vin e de vină!!!!-sorry!
Raspunde

vasi

Acum 10 ani

Cate zile o sa fie pus?
Raspunde

IO

Acum 10 ani

\"Mos Nick\" si cel cu ip IP - mi-ati facut seara mai buna! Multumesc.
Raspunde

eu

Acum 10 ani

pt toti haterii:stiti bancul cu rata?nu...? RATA-I DRACU!
Raspunde

vidrighin

Acum 10 ani

ce risipa de bekuletzeee si de electricitateeeh...
Raspunde

vidrighin

Acum 10 ani

sa vina toata lumea la spart de becuri! ...impreuna cu oamenii din pugesti, rosia montana si din toate satele din jungla intunecata din tarisoara asta pe care o iubim
Raspunde

mia

Acum 10 ani

Ce de timpiti sunt pe net se vede ca nu au ce face si nu se pot bucura de nimic in general .
Raspunde

mare disperare

Acum 10 ani

ba bucurativa ca traiti in cel mai frumos si normal oras din tara ,ba voi nu vedeti ca ce face ,johannis ,ma refer la ,tirgu de craciun si alte evenimente in premiera in tara noastra devine pentru majoritatea localitatilor cu staf de metropule exemplu ,nu lati vazut pe antipaticu ala de primar de bucale cum a aprins 3 000 000 de beculete si copy -paste continua ,johannis s-a ai grije ca la fiecare editie s-a pui numaru ,ca peste nu mult timp te trezesti ca oul a facut gaina si nu invers
Raspunde

mare prostie

Acum 10 ani

BA ANALFABETULE, la tine este musai sa incepi fiecare comentariu al tau de rahat cu apelativul BA? Naiba sa te ia de ghiolban propagandist idiot! Ce targ, ba, ce Iohannis, ba? Ca sa vorbesc pe limba ta de retardat! Cel putin doua localitati au dat clasa Sibiului la brad si targ de Craciun: Brasov si Arad!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

sibiul este unul din cele mai frumoase orase din Europa si acum de Craciun arata mirific.Si acest nou eveniment cu 50000 de led-uri p e noi sibienii ne fascineaza si ne bucura!Orice om citav se va bucura.Sibiul va fi la inaltime
Raspunde

@11

Acum 10 ani

inainte de-a mai posta mai treci pe la scoala: ai lacune grave.
Raspunde

-

Acum 10 ani

Daca spui ca targul de craciun din Sibiu a fost depasit de cel di Arad si Brasov, de ce doar cel din Sibiu este in top 10 targuri de craciun din Europa? Iti place sa dai din fara sa te informezi macar. Daca iti dai cu parerea si despre ce cunosti si despre ce nu inseamna ca esti roman!
Raspunde

gimmy

Acum 10 ani

***www.youtube.com/watch?v=O15x-B8PgeE :)
Raspunde

\"Va rog respectuos\"

Acum 10 ani

Sibiul NU are nevoie de aprecierea unor venetici frustrati. Sibienii autentici stiu in ce oras frumos s-au nascut si se bucura de laudele venite din afara granitelor, de parerile cele mai obiective. Nu ne intereseaza parerea cetatenilor de provenienta sudista asa ca \"va rog respectuos\" sa nu v-o mai exprimati. Ba mai mult, va poftesc sa plecati acasa, sa va intoarceti la radacini, sa nu va mai considerati sibieni.
Raspunde

@17

Acum 10 ani

Vorbeste in numele tau tovarase,fiecare are dreptul sa isi exprime parerea,chiar si analfabetul ala de mai sus.Sibienii autentici(cred) nu intra aici,isi vad de treaba lor asa ca ai putea incerca si tu sa faci la fel.Nimeni nu e responsabil de locul sau familia unde s-a nascut ci doar de modul in care se comporta in societate.Nu e cazul sa catalogam oamenii dupa locul din care s-au nascut.Un sibian.
Raspunde

BBG

Acum 10 ani

IUBITI DIVERSIVITATEA INTRADEVAR TE DUCE CU GANDUL LA \"1001 DE NOPTI\"...DAR, VA DESCRETII MULTE FRUNTI
Raspunde

@18

Acum 10 ani

Tovarasi iti sunt consatenii tai, nu eu. Cand vii intr-un oras mult mai civilizat decat locul tau natal si in care intalnesti conditii de trai mult mai decente si asta in niciun caz datorita tie, atunci trebe sa sti sta pe curu\' tau si sa nu te mai bagi in seama in orice subiect si asta doar ca sa critici ceva ce in catunele tau nu ai nici o sansa sa intalnesti de acum in 100 de ani. Sibienii autentici intra aici pentru ca ii intereseaza ce se intampla in orasul lor si intamplator mai citesc si comentariile unor venetici frustrati care nu se pot adapta unei societati civilizate si mult diferite de locul din care ei provin. Avand in vedere comentariul tau, probabil esti unul dintre ei. Eu am criticat o anumita categorie de oameni, iar daca tu te-ai simtit nevoit sa postezi un comentariu contradictoriu insemna ca faci parte din respectiva categorie...de venetici frustrati. Si tocmai aceasta categorie de oameni cred ca nu are ce cauta aici. Numa\' bine si drum bun spre casa!
Raspunde

venetic

Acum 10 ani

Poti critica pe cine vrei tu,chiar si pe tine,dar verificati arborele genealogic si vei vedea ca cineva de acolo a fost venetic si el,dupa cum zici tu.Eu am zis ca nu poti judeca oamenii dupa locurile de unde au venit din pacate.Uita-te la seful orasului,strabunii lui sint si ei venetici.Eu acum locuiesc intr-un catun numit Barcelona si sint venetic din Sibiu,dar pe nimeni nu il intereseaza de unde vin.Dar am copilarit intr-unul din cartierele sibiene,asa ca drumul meu spre casa va fi inapoi sa fiu vecin cu tine,dar stiu ca tu nu iti doresti asta si vrei ca eu sa mai stau in catunul de acum.Imi pare rau sa vad comentariile de pe forum ale unor asa zisi sibieni care nu se diferentiaza cu nimic de a altor cetateni romani,ba poate dimpotriva. Sibiul se crede capitala bunului simt,dar nu este asa,exemple destule se pot gasi si aici.
Raspunde

C

Acum 10 ani

Daca nu ne/am injura de mama, de locul de bastina si alte cele, nu am mai fi romani, nu?
Raspunde

unu

Acum 10 ani

ei ne dau becuri dar noua ne tre\' mancare ,stii ?
Raspunde

Erich Schell

Acum 10 ani

am distribuit acest articol pe facebook dar se pare ca sunt nevoit sa-l sterg din cauza comentarilor idioate pe care le fac niste prost crescuti. Ma mira faptul ca ati reusit sa raspundeti corect la problema de matematica pentru a va posta prostiile!!
Raspunde

Sofia

Acum 10 ani

E trist ca nu suntem in stare sa ne bucuram de lucrurile frumoase din jurul nostru, dar ne e atat de simplu sa aruncam cu vorbe urate...urate atat ca si continut, cat si ca forma. Evenimentul acesta este unic in Romania si ar trebui sa fim mandri de acest lucru. Este un motiv in plus sa ne descretim fruntile si poate sa incercam sa fim mai deschisi la minte si la suflet.
Raspunde

MIRCEA RUSU

Acum 10 ani

FELICITARILE MELE...POATE LA ANU\' AJUNGETI CU CONSTRUCTIA ASTA DINTR-UN CAPAT IN ALTUL AL CORSO-ULUI N. BALCESCU :) .... BAFTA IN CONTINUARE ! :)
Raspunde

W. Lerner

Acum 10 ani

O chestie discutabila care da un aer imbacsit orasului si in plus ti se scoala in jos imediat ce o zaresti.
Raspunde

#

Acum 10 ani

Mai este un lucru frumos si de apreciat, e drept in calitate de proprietar de masina as fi preferat ca banii folositi pentru aceasta \"Constructie\" sa fi fost folositi pentru drumuri dar... asta este din pacate nu depinde de mine sau de cei ca mine. dar ma bucur ca se mai fac lucruri inovatoare si la noi. Nu ar trebui sa va certati pe aceasta tema. Va bucurati de ea sau pur si simplu o ignorati, nu este un modiv de cearta, ba chiar de bucurie. O seara placuta tuturor
Raspunde

mareleurs

Acum 10 ani

felicitari pt C, comentariul nr. 22
Raspunde

Nicu

Acum 10 ani

Acum, ca-i aproape gata e foarte frumoasa. Astept sa o vad luminata. Felicitari!
Raspunde

Dani

Acum 10 ani

Ce oameni in ziua de azi in loc sa va bucurati ca avem in primar care isi da interesu pentru orasul nostru va luati ca bizaric ca nu stiu ce. .. naveti cei 7 ani de acasa ... nici macar putin obraz ..sa va multumiti ... ca orasul nostru este totusi frumos !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus