Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Proprietarul de stana care si-a impuscat ciobanul s-a autodenuntat

Bărbatul de 44 de ani care a făcut ieri uz de armă împotriva angajatului său, pe care l-a acuzat că nu are grijă de animale, a sunat singur la Poliție, ca să se autodenunțe. Sibianul din localitatea Bazna și-a transportat, apoi, de urgență, ciobanul, în vârstă de 35 de ani, la spital.

Proprietarul stânei și angajatul său au avut ieri o altercație, în care primul l-a acuzat pe cioban că nu se îngrijește de animale. Scandalul a degenerat, iar angajatorul a scos un pistol cu bile de cauciuc și l-a împușcat pe cioban.

Chiar dacă a dat, ulterior, dovadă de bună-credință, sunând singur la Poliție și transportând rănitul la spital, bărbatul este cercetat penal pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală.

Victima, rănită în antebraț, a fost transportată la Spitalul din Mediaș. Medicii au stabilit că viața acestuia nu este pusă în pericol.

“În urma verificărilor poliţiştii au stabilit faptul că arma este deţinută legal. Arma şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Brateiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept şi vătămare corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu, Luciana Balteș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 467

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus