Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
3°C

ALERTA cu bomba pe Milea, din cauza unei cutii cu casete vechi

Un sibian a alertat Poliția, în această dimineață, după ce a observat un pachet suspect, amplasat în apropierea Băncii Carpatica de pe bulevardul Vasile Milea. Specialiștii Serviciului Român de Informații au intervenit în acest caz, ridicând pachetul în condiții de maximă securitate.

Apelul telefonic a fost făcut în jurul orei 05.30, prin Sistemul Unic Apel de Urgenţă 112.

“La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, fiind dispuse primele măsuri de asigurare a perimetrului zonei, totodată, fiind sesizat, potrivit procedurilor în vigoare, Serviciul Român de Informaţii, precum şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Zona a fost delimitată, iar, la solicitarea S.R.I., s-a dispus și blocarea temporară a traficului rutier pe bulevardul Vasile Milea. Specialiştii S.R.I. au verificat pachetul suspect și, după ce au stabilit că acesta nu conține explozibili și nu prezintă niciun fel de pericol, traficul a fost deblocat.

În cele din urmă, pachetul, de dimensiunea unei cutii de pantofi,  a fost deschis, iar în interiorul său nu au fost găsite decât câteva casete audio vechi.

Foto: Arhivă

 

Comentarii

5 comentarii

jay

Acum 7 ani

Ar trebui sa asculte SRI-ul casetele, poate contin vreo informatie in legatura cu CAcarpatica
Raspunde

Andrei B.

Acum 7 ani

Decât câteva ? Bravo.
Raspunde

Cititor

Acum 7 ani

Poza este cu strada Constitutiei:)))
Raspunde

@3

Acum 7 ani

esti un pic beat
Raspunde

ion

Acum 7 ani

un prost arunca o piatra in balta etc, etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus