Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Peste 500 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi anunţă pe cei afalţi în căutarea unui loc de muncă vacant, că angajatorii sibieni le pun la dispoziţie 532 de posturi. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (430), Cisnădie (48), Mediaş (33), Agnita (17) şi Avrig (4).

„Din totalul locurilor de muncă, 64 se adresează persoanelor cu studii superioare - agent de turism, asistent director, consilier administraţie publică, consilier juridic, contabil, director adjunct societate comercială, director vânzări, funcţionar ghişeu, inginer electronist, inginer electromecanic, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inspector de specialitate daune, instructor fitness, programator, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, redactor, secretară, şef birou, translator. Restul de 468 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus