Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

DNA cere urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu, in dosarul Carpatica Asig

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut procurorului general al Parchetului instanţei supreme să solicite Camerei Deputaţilor aviz pentru urmărirea penală a lui Daniel Chiţoiu, pentru abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat, în perioada în care a fost ministru al Finanţelor.

În plus, soția lui Daniel Chițoiu, care deține funcția de director în ASF, și nașul său, Dan Radu Rusanu -  șeful ASF, sunt deja urmăriți penal în dosarul ASF - Carpatica Asig.

În același dosar DNA a depus o cerere de prelungire a stării de arest preventiv a lui Ilie Carabulea, iar Tribunalul București a admis acest lucru. Cel mai probabil, decizia va fi atacată la Curtea de Apel București de Ilie Carabulea, instanță care a fost sesizată de milionarul sibian și acum aproape o lună.Primul mandat de arest primit de Ilie Carabulea în dosarul Carpatica Asig – ASF expiră în cursul zilei de joi.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

unu\'

Acum 10 ani

Fac un apel umanitar catre Administratia Penitenciarelor:introduceti in \'\'circuitul turistic\'\',cit mai degraba,garsonierele matrimoniale,Nu cred ca sotii Chitoiu ar trebui tratati altfel decit fratii Fenechiu.Poate ca ati putea crea puscarii personalizate,cu dotarile adecvate,cromatic diferentiate,in functie de partidul care va trimite \'\'turistii\'\',evident,toate finantate de UE;mai sti,ne creste si rata de absorbtie!
Raspunde

gogu din rampa

Acum 10 ani

Mai sunte-ti in PNL, cu bube in cap.Unde va gasit Cacarau?.Duceti-va unde s-au dus si taranisti.
Raspunde

gogu din rampa

Acum 10 ani

Mai sunte-ti in PNL, cu bube in cap.Unde va gasit Cacarau?.Duceti-va unde s-au dus si taranisti.
Raspunde

4

Acum 10 ani

oltean, ce poti sa ii ceri
Raspunde

bulau

Acum 10 ani

ba de ce crzi ca ia fost teama lui titulescu 2 si lui tata socru de la palatu victoria de venirea lui johannis acolo ,va venea rindu la dna ,si atunci s-a vezi puzderie de psdisti ,asa deocamdata vedem numai de astialalti ,ba lumea va votat nu s-a va intreceti la furat ,ba colcaie de viespi acolo la guvern ,ba nu sapa groapa altuia ca o s-a cazi tu in ia ,vezi discipolu vostru [nastase 9 case ]vezi de data asta nu a mai incercat calibru pistolului cu anutu la televiziuni ,e normal la cit banet a adunat asta ,cred ca a adunat toate mostenirile la matusi tamara din cimitiru belu ,cred ca ubde vedea un nume de fost boier pe cruce sil treceala foste neamuri cu averi uriase ,dar ei defuncti murit saraci
Raspunde

Asd

Acum 10 ani

Domne ce mutra are asta! Daca nu as sti ce-i ce el as zice ca e sibian get beget. De prost ce e s-a incurcat cu sibienii
Raspunde

@asd

Acum 10 ani

Mai bine ai pune mana pe carte, pana sa \"sti ce-i ce el\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus