Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
22°C

Micii sibieni sunt asteptati la "Cartea verde – Drumul intelepciunii"

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 38 Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Sibiu şi Casa Corpului Didactic Sibiu, îi invită pe sibieni la activităţi de animaţie având ca temă lectura. Activităţile se vor desfăşura în perioada 8 - 10 aprilie 2014 la sediul instituţiei, Aleea Haiducului nr. 3, în intervalul orar 09:30 – 11:30, 15:30 – 17:30.

Deschiderea festivă va avea loc marţi, 8 aprilie, de la ora 09.00. Festivalul internaţional de carte pentru copii „Cartea verde – Drumul înţelepciunii” se află la cea de-a doua ediţie şi reuneşte un număr de 17 instituţii de învăţământ, fundaţii, instituţii publice din ţară şi străinătate. Proiectul urmăreşte promovarea inovaţiei didactice, a comunicării şi informării prin utilizarea cărţilor.

„Festivalul internaţional de carte pentru copii “Cartea verde – drumul înţelepciunii” aduce un moment de „aşezare” a sufletului copiilor prin lectură, un moment de redescoperire a resurselor imaginative şi creatoare a fiecăruia dintre noi. Imaginăm activităţi în care copiii să experimenteze, să compună mental imagini, să fie interesaţi şi poate chiar fascinaţi de lumea scrisului, ca moment pregătitor pentru etapa abecedară”, spun organizatorii.

Organizatorii au gândit activităţi de animaţie de lectură pentru copii cu vârste cuprinse între 1 şi 9 ani, dar şi pentru tineri şi adulţi cu vârsta peste 14 ani. Festivalul va reuni un număr de 16 activităţi, la care vor participa mai mult de 800 de copii şi 400 de cadre didactice şi părinţi.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus