Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Lumina vine din cer

HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu adevărat și ca întotdeauna, Lumina cea sfântă vine în Sâmbăta Mare la Ierusalim – ca să înnoiască speranțele creștinilor și să răscolească inimile și mințile împietrite ale necredincioșilor!
Pentru creștini și pentru necreștini, Lumina care se coboară neabătut înăuntrul Bisericii Sfântului Mormânt și a Învierii, din orașul sfânt, – întotdeauna în ajunul Paștilor Ortodoxe – este o sfidare atât de evidentă pentru toate religiile care se consideră „vechi și veritabile”, pentru știința ateistă și spiritul masonic, încât toți aceștia preferă tăcerea completă asupra subiectului, având oricum 99 % din mass-media în subordinea lor…
Dincolo de toate disputele terestre, trebuie să ne fie realmente milă de aceia care nu cunosc SĂRBĂTOAREA INTERIOARĂ – imensa comoară spirituală a Creștinismului – pentru că toți aceia își risipesc anii în evenimente egal de importante, deci egal de anoste; ei își petrec viața de la un week-end la altul…
Iată că anul acesta, marea sărbătoare a Învierii Domnului ne descoperă și un alt fel de atitudine: există creștini, care-și mai spun și ortodocși, și care tocmai în Săptămâna Mare au început să-și atace frații de credință, să le ia pământurile și bogățiile lăsate de Dumnezeu, chiar să-i omoare cu armele (și cu fețele ascunse sub cagule), sub pretextul libertății de a alege să se unească cu altă țară !! Marea ticăloșie este că aceste grupuri de oameni sunt tocmai urmașele celor care au ocupat țara în care se află, ei sunt veneticii aduși de tancuri și ideologii străine! Acest fel de „creștini” nu mai au nimic sfânt, se așează singuri la același nivel cu păgânii…
Cu adevărat și pentru acest fel de oameni trebuie să avem milă, pentru că mare este păcatul lor și nu vor mai putea niciodată să se bucure de o adevărată sărbătoare spirituală, indiferent cu câte steaguri, prapori și cădelnițe vor ieși… Ce suferințe inimaginabile și ce vârtej de chinuri vor trece spiritele acestora, când timpul pedepsei și al regretelor va fi chiar Eternitatea !!!
Doamne Ferește-ne de asemenea povară și Dă-ne bucuria împlinirii, alături de familii normale și prieteni buni!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

1918

Acum 8 ani

Austro-Ungaria era la pamant. Batalioane romane au trecut Carpatii si au infaptuit Marea Unire. Apoi, citez: \"... au început ....., să le ia pământurile și bogățiile lăsate de Dumnezeu, .......sub pretextul libertății de a alege să se unească cu altă țară\". Istoria se repeta.
Raspunde

1919

Acum 8 ani

Înainte de 1918, in Ardeal curgea lapte si miere pe ulitele catunelor, satelor, comunelor si oraselor, care ulite erau asfaltate integral si aveau cate doua benzi de mers pe sens, bașca-caradașca ulitele erau dotate cu giratorii sa moara de necaz aia care-l injura pe Iohi. Au venit miticii si au inceput sa care cu papornitele pamantul lasat de Doamne-Doamne, tot regatenii ne-au furat perdelele din primarii, s-au defecat si n-au tras apa la wc, ne-au obligat sa invatam sa furam, etc, etc, etc. Sa-i ia dreaq de rumâni cu neamul lor cu tot, ca numai belele au adus pe plaiurile erdelynești.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus