Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Peste 500 de sibieni au ajuns la Urgente de Pasti

Alimentaţia excesivă, alcoolul şi accidentele rutiere au fost principalele motive pentru care 503 sibieni au ajuns în ultimele trei zile la Unitatea Primiri Urgenţe. În 19 aprilie 168 s-au prezentat la UPU, doar 139 în prima zi de Paşti şi aproape 200 în 21 aprilie.

„Cei mai mulţi au fost înregistraţi ieri, 196. Zilele astea am avut 22 de persoane care s-au prezentat cu probleme legate de alimentaţie, unii cu toxiinfecţie alimentară. Apoi am avut 11 enterocolite, cam 20 de cazuri de agresiune şi tot atâtea de etilism şi am avut şi şase accidente. Am avut un accident la Slimnic, grav, de acolo ne-au venit pacienţi în stare gravă, şoferul a decedat şi doi pasageri au fost internaţi pe Ortopedie. Sincer, deşi nu au fost puţini, parcă au fost o idee mai puţini decât în alţi ani de Paşti”, spune dr. Constantin Roşca, de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

rosu

Acum 8 ani

iarati mancat de pe jos sau de la tomberoane, iar v-ati imbolnavit.
Raspunde

karla(yeah...suck me!)

Acum 8 ani

cu siguranta olteni sau taranoi imputiti ce baga in ei ca porcii. populatia strict urbana cu educatie nu ajunge la urgente din asa ceva !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus