Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
0°C

Oferta cu 478 de posturi la Bursa generala a locurilor de munca

În cadrul „Bursei generale a locurilor de muncă” care se va se desfăşura vineri, 25 aprilie, persoanele care doresc să se angajeze au de ales dintr-un număr de 478 locuri de muncă puse la dispoziţie de 35 agenţi economici din judeţ.

Acţiunea este organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu şi se desfăşoară concomitent în două locaţii din judeţ respectiv în Sibiu (la Universitatea Alma Mater) şi Mediaş (Casa Schuller), începând cu ora 9:00.

„Această măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită. În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 50 agenţi economici din judeţ”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Cele mai multe locuri de muncă (436) sunt pentru persoane fără studii superioare – gestionar, operator CNC, controlor calitate, frezor, casier, lucrator comercial, contabil, casier, strungar, mecanic, oferta fiind completată de 42 posturi pentru persoane cu studii superioare: inginer proces, inginer de sistem, inginer mecanic, inginer textilist, inginer calitate, consultant vânzări, controlor financiar, director vânzări, economist.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Sf. Gogu

Acum 8 ani

Eu sunt un ginecolog amator de exceptie. Unde pot sa ma angajez ?
Raspunde

Adica cum banat ?

Acum 8 ani

ATENTIE! ::: Ip-ul tau a fost banat si nu ai dreptul de a comenta pe acest site. Daca tu consideri ca este o eroare, trimite un email catre noi, folosing informatiile disponibile pe pagina de contact.
Raspunde

Adica cum banat ?

Acum 8 ani

Cica nu se poate posta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus