Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Povesti de dragoste traite la "Vorbitor"

Există dragoste după gratii? Documentarul „Vorbitor”, în regia lui Radu Muntean şi Alexandru Baciu prezintă poveştile unor cupluri din diverse penitenciare din România, care ar putea răspunde cu un „Da” hotărât la această întrebare.

Dacă de cele mai multe ori deţinuţii au legături amoroase preexistente cu persoane din afara închisorii, se întâmplă totuşi ca ei să îşi găsească parteneri în timp ce sunt închişi. Oameni care poate nu s-au văzut niciodată faţă în faţă, care şi-au mărturisit iubirea sau nemulţumirile doar prin scrisori sau singurul timp petrecut împreună a fost la vizitele conjugale, pentru că erau închişi în penitenciare diferite. Convingerea că şi-au găsit sufletul-pereche, bucuria de a nu se simţi judecaţi pentru trecutul lor, speranţa într-un viitor mai bun, acestea sunt doar câteva din emoţiile surprinse de camera de filmat.

Proiecţia va avea loc joi, 24 aprilie, începând cu ora 19:00, la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecţiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus