Joi,
13.05.2021
Innorat
Acum
10°C

ULBS a fost evaluata la cel mai inalt calificativ: grad de incredere ridicat

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a primit, în urma evaluării ARACIS din luna martie a acestui an, calificativul Grad de Încredere Ridicat.

Consiliul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a hotărât, în urma evaluării externe a calității la nivel instituțional, acordarea celui mai înalt calificativ Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, și anume calificativul Grad de Încredere Ridicat. De altfel, toate programele de studiu evaluate de comisia ARACIS au primit calificativul cel mai înalt- Încredere.

Acest calificativ, alături de evaluările pozitive făcute de European University Association și de aprecierile privind internaționalizarea primite de ULBS de la Consiliul Europei, demonstrează încă o dată ca Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu este o universitate puternică, în care excelența în educație și cercetare se ridică la standarde internaționale.

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu își păstrează astfel calificativul Grad de Încredere Ridicat obținut la evaluarea precedentă, în 2009.

”Aceste rezultate ne onorează și, în acelasi timp, ne motivează să continuăm îmbunătățirea tuturor activităților din Universitate: cele didactice și științifice, activitățile suport, precum și cele de management”, a declarat Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Candidații la admiterea de anul acesta au posibilitatea să opteze pentru programe de studiu performante, corelate cu cerințele internaționale, recunoscute de cele mai înalte foruri de evaluare a calității învățământului superior oferit de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

me

Acum 6 ani

Corectati titlul.
Raspunde

ervin

Acum 6 ani

felicitari si la cit mai sus s-ai facem mici pe circotasi ofticati ca aia de la fabricile de diplome din cluj ,iasov ,bucuresti etc pierd teren in fata siubiului si de undesa-si mai primeasca tanti CATI [andronescu ]de la invatamint salariu de merit ,ca se descurca greu cu pensia nesimtita de 4000 de roni ,trai la astia cu multe scoli la pensie este greu cu 400 de roni cit avem noi amarasteni dupa 40 de ani de munca la saiba si in conditi inumane ,am acumulat boli profesionale cit incarci intrun camion ,
Raspunde

Student la drept

Acum 6 ani

Nu văd cum este justificat calificativul în masura în care site-ul facultății noastre (Drept) este mort. Nu au fost în stare să angajeze pe cineva care să se ocupe de site-ul facultății. La ”Avizierul studenților” sunt informații din 2012, orarele și programarea examenelor se transmit din gură în gură. Penibil.
Raspunde

Ghita

Acum 6 ani

Pe pile :)
Raspunde

fost student

Acum 6 ani

ma mir, ca la inginerie cativa \"profesori\" iau mita sa dea examenele, nu a existat niciodata o programare clara a semestrului, si la ID se dau diplome cu sacul. aracisul certifica: \"cel mai inalt grad de incredere\" ca universitatea este varza. cine a fost la ulbs si a vazut si alte facultati stie...
Raspunde

fost student

Acum 6 ani

de cand am intrat, mi-a parut rau. va recomand sa discutati cu niste studenti inainte sa va inscrieti. O sa-i gasiti pe holuri cum asteapta dezorientati... puteti sa-i intrebati cum se tin cursurile, cum se tin examenele, cum se comporta profesorii. Daca aveti pretentii de la o universitate, nu mergeti la ulbs. sunt altele la fel de praf, dar mai ieftine (nu-ti cer profesorii milioane pe carti, nu se trec examenele pe bani)...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus