Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Tribunalul si Judecatoria, contactate prin fax si posta

În afara prezenței în sălile de judecată, sibienii mai pot depune acte în atenția Tribunalului sau Judecătoriei Sibiu doar prin fax sau utilizând serviciile poștale, se arată într-un comunicat al celor două instanțe. Această situație va fi menținută doar pe parcursul acestei săptămâni și se datorează procesului de mutare a sediului instanțelor de pe strada Johann Sebastian Bach, pe Calea Dumbrăvii, nr. 30 (foto). ”Ca urmare a schimbării sediului Tribunalului și Judecătoriei Sibiu se întrerupe activitatea la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, în vederea organizării, pentru perioada 15 – 18 iulie 2014. Persoanele interesate sunt rugate să transmită actele și cererile prin poștă, fax sau să depună înscrisurile la termenul de judecată stabilit, în sala de ședință”, se arată în comunicatul semnat de Biroul de informare și relații publice al Tribunalului Sibiu. Actele trimise prin poștă trebuie să poarte adresa ”municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30”, iar pentru transmisia prin fax trebuie apelat numărul 0269 217 702.
Ședințele de judecată vor mai avea loc în sediul de pe strada J.S. Bach până marți, 15 iulie. ”După această dată, toate ședințele de judecată se vor desfășura la adresa din municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 30”, se mai arată în comunicatul instanței.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus