Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Insolventa Concefa: inca un teren scos la vanzare

După scoaterea la vânzare a unor bunuri în valoare de șase milioane de euro, administratorul judiciar al firmei de construcții Concefa SA, aflată în insolvență, mai ”pune pe tarabă” încă un teren al societății, aflat în Sibiu, pe strada Ion Agîrbiceanu (zona gării Turnișor). Terenul are o suprafață totală de 11.102 mp, pe care în prezent se mai află niște ruine, urme ale unor ateliere și depozite.
”După limita de fundal a terenului nu mai exista construcții, începe zona de câmp-teren agricol. Terenul se învecinează cu linia ferată și construcții rezidențiale, are formă neregulată, este plan și beneficiază de utilități: curent și apă”, se arată în anunțul prin care a fost scos la vânzare terenul împărțit pe mai multe numere topografice.
Licitația pentru vânzarea terenului a fost stabilită de lichidatorii de la Casa de Insolvență Transilvania SPRL pentru ziua de miercuri, 20 august, fără a anunța și un preț de pornire a licitației.

SC Concefa SA – controlată de Horațiu Cercel, înainte de a-și ceda acțiunile unor membri ai familiei – a intrat în insolvență în martie 2012. La un an de la intrarea în insolvență, datoriile societății erau de peste 156 de milioane de lei. În acest context, lichidatorii judiciari au scos la vânzare – tot anul trecut – bunuri în valoare de aproximativ șase milioane de euro. Este vorba de terenuri și clădiri aflate în patrimoniul SC Concefa SA. Cu toate acestea, potrivit ultimului raport făcut public, datoriile SC Concefa SA nu au scăzut semnificativ: la 31 martie 2014, societatea aflată în insolvență înregistra datorii de peste 151 de milioane de lei.
În urma insolvenței Concefa, și-au pierdut locul de muncă mai multe sute de oameni. Astfel, dacă în 2008 numărul mediu de salariați era de peste 860, în 2011 acesta a ajuns la 530. În primăvara acestui an, Concefa SA mai avea 162 de angajați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

falitul milionar

Acum 9 ani

ATENTIE! Cumpara Vicele Virgil Popa, secretarul Ilie s.a prin interpusi !! Sunt pe-o mana!
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Poi si de unde are atatia bani vicele Virgil Popa? a dat si el ceva meditatii ca chiolhannis ? sau a strans la ciorap din salariul de bugetar?? ALOOO DNA....BASTTTT PE EI ,PE MAMA LOR:))))))))
Raspunde

sancho panza

Acum 9 ani

Incuscrire penelista. Cercel pedelistul ce promova caita basists pe Valea Oltului pune de un tun imobiar cu vicele, spcalizat in apartamente pe persoana fizica.Astia sunt stalpi moralitatii politice ?
Raspunde

hora

Acum 9 ani

ciocu mic s-a ajuns la sova ,acum s-a vezi cu cine a intrat asta in combinatie ca de unde niste pustani tinuti de parinti numai in geam s-a nu se faca bagabonzi au ajuns niste avocatei si gata pur***de bani si concedi la maiami ,copii mei cu cite doua licente au trebuit s-a fuga din tara si s-a o ia de la talpa pamintului ,si astia poeste noaptesunt plini de bani si sucesuri ,linga voiculescu ,vorba lui cozma la unu care a furat un portofel ii dai 7 ani si lui astia de au praduit visteria tari cu miloane de dolari ,4 ,5 ,10 ani si cu posibilitatea de a iesi conditionat ,iati prins la pripon cu ei indiferent cum ii cheama
Raspunde

Don Giovanni

Acum 9 ani

peste tot unde e Mafia rosie ei sug tot ce e posibil si culmea din toti asa numiti \"politicieni\" urmariti sau arestati sunt PSD... Sova, Duicu si toata shleata lor de banditi. Daca raman la \"carma\" vor face tara praf, asta e mai mult ca sigur.
Raspunde

im

Acum 9 ani

@2 : Vicele Virgil Popa are bani de la tacsu care prin 90 a deschis / cumparat primele magazine de produse chimice (ingrasaminte, insecticide) din Sibiu : cel de vis a vis de turnul sfatului, si inca unul pe str Turnului parca. Cum toata lumea primea pamant inapoi pe atunci si il mai si lucra, ma gandesc ca a facut ceva profit din magazinele alea. Ca nu o fi intrat in politica doar pentru salariul de 3 mii lei de viceprimar.... e partea a doua
Raspunde

Eee

Acum 9 ani

Trebuie venit in sprijinul sibienilor si astupate gropile din asfalt. Sibienii sunt asa de prosti ca dau in ele
Raspunde

Eee

Acum 9 ani

Trebuie venit in sprijinul sibienilor si astupate gropile din asfalt. Sibienii sunt asa de prosti ca dau in ele
Raspunde

curios

Acum 9 ani

unde este nascut d. viceprimar? este sibian de origine sau tatal lui e venetic?
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Nu mai fiti asa curiosi. Da este sibian get-beget! Afacerile fam.Popa nu s-au rezumat strict la magazinele Alchim ci si la imobiliare in Sibiu, Selimbar si prin imprejurimi! Si ca sa incheiem si subiectul politic, am impresia ca si dl.Popa senior a fost candva in consiliul local la Poplaca!
Raspunde

Siby 2

Acum 9 ani

Taica-su a fost primar in Poplaca (nu sibian ci poplacean) pana la revolutie. Cred ca a avut si oi multe, multe...si ceva relatii si ceva bani, si ceva informatii calde, ca de\', ca primar pe timpul ala nu stiu cum se traia, ca n-am fost...asa ca a avut cale libera spre democratie,capitalism si foarte multi bani!
Raspunde

Ss

Acum 9 ani

Daca Cercel controleaza Concefa , pe Cercel cine- l controleaza ? Fraierii care muncesc raman pe drumuri in tara asta si smecherii astia tot bogatani . Rusine ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus