Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

S-au pus in vanzare biletele pentru stagiunea 2014-2015 a Teatrului National "Radu Stanca"

Din 14 august biletele la spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca” sunt disponibile online prin eventim.ro și în rețeaua națională a magazinelor Domo, Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești.

Începutul stagiunii va aduce pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” patru spectacole în premieră şi reluarea unor titluri de succes atât la Secţia Română, cât şi la Secţia Germană.

Deschiderea stagiunii va avea loc duminică, 14 septembrie, cu avanpremiera spectacolului „Marat Sade” de Peter Weiss, într-o adaptare propusă de regizorul luxemburghez Charles Muller.

Seria avanpremierelor va continua cu un spectacol multidisciplinar de tip performance, „De ce Hecuba?!” de Matei Vişniec, în regia Ancăi Bradu și cu o punere în scenă a uneia dintre cele mai fascinante piese ale lui Eugène Ionesco, „Lecţia”, de către maestrul Mihai Măniuţiu.

La începutul lunii octombrie Secția Germană va prezenta premiera spectacolului „Amadeus” după celebra piesă scrisă de Peter Shaffer, în concepția regizorală a lui Gavriil Pinte.

Programul spectacolelor este afişat pe site-ul www.tnrs.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus