Luni,
30.11.2020
Ceata
Acum
-1°C

Duminica va fi Ziua Patrimoniului International. Sapte propuneri din Sibiu

12 Septembrie 2014 23:44

Direcția Județeană pentru Cultură împreună cu Fundaţia Heritas şi Organizaţia Arhitecţilor din România filiala Sibiu-Vâlcea fac de Ziua Patrimoniului Internaţional ce este aniversată în 14 septembrie o invitație specială pentru sibieni. ”Vă propunem vizitarea unui număr de şapte monumente din Sibiu, mai puţin cunoscute şi vizitate din oraşul nostru. Între orele 12.00 şi 18.00 aveţi posibilitatea de a vizita biserica Sf. Luca de pe strada lungă şi Biserica dintre Brazi din strada Reconstrucţiei, ambele în cartierul Terezian, biserica evanghelică din Guşteriţa, Sinagoga de pe strada Constituţiei, biserica Sf. Johann de pe strada Mitropoliei, Palatul ASTRA din parcul omonim şi turnul Dulgherilor de pe strada Cetăţii.  Orice sibian sau turist curios a descoperi alte monumente din Sibiu care nu sunt atât de cunoscute şi vizitate, va avea posibilitatea să descopere aceste şapte monumente, istoria şi poveştile lor. Intrarea este gratuită”, se arată într-un comunicat de presă.
De asemenea, duminică vor fi deschise pe strada Cetaţii mai multe ateliere meșteșugărești, la care vor participa atât calfe calatoare, cât şi alţi meşteri urbani. 

Comentarii

1 comentarii

Iulia

Acum 6 ani

Ordinul Arhitectilor din Romania
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus