Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Spectacolul "Panica" inlocuit cu "Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt"

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu (Secţia Germană) anunţă înlocuirea spectacolului „Panik/Panică” programat marţi, 23 septembrie, de la ora 19:00 la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, cu spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt/ Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)”, din motive independente de voinţa organizatorilor.

Biletele cumpărate pentru spectacolul „Panik/Panică” sunt valabile pentru spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt/ Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)”. De asemenea, posesorii de bilete cumpărate prin Agenţia Teatrală din Sibiu pot solicita contravaloarea tichetelor la intrarea în sala de spectacol sau până cel târziu marţi, 23 septembrie, ora 18:00 la sediul agenţiei din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 17.

„Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt“ este una dintre cele mai populare piese de teatru din lume, scenariul americanilor Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield fiind jucat cu sălile pline încă de la premiera mondială. Textul deține și un record mondial, al celei mai scurte reprezentații pentru „Hamlet“, cu o durată de 43 de secunde. Spectacolul de la Sibiu îi aduce pe scenă pe actorii Ali Deac, Wolfgang Kandler și Daniel Plier, cel din urmă semnând și regia spectacolului. Construit ca un maraton teatral ce reunește operele lui Shakespeare, spectacolul de la Sibiu este o parodie ce pune la dispoziția actorilor cele mai nebunești trucuri pentru delectarea publicului invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus