Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tamaian: Nu este necesar ca scolile romanesti sa scoata absolventi pe banda

Deputatul PNL Ioan Tămâian a vorbit despre situația învățământului, într-o declarație politică a vută de la tribuna Parlamentului. ”Nu este necesar ca şcolile româneşti să scoată absolvenţi pe bandă, pregătiţi pentru anumite domenii care nu sunt cu adevărat importante pentru societate, ci trebuie să pregătească profesionişti pentru domeniile de interes major pentru redresarea pe termen mediu şi lung a economiei”, a punctate Tămâian, invocând faptul că PSD nu are nici un fel de strategie modernă de îmbunătăţire a calităţii actului de învăţământ. ”Textul moţiunii simple pe educaţie, depusă în Parlamentul României de Alianţa Creştin Liberală reflectă o parte a situaţiei în care se găseşte actualmente sistemul de învăţământ din România. Faptul că Guvernul PSD nu are nici un fel de strategie modernă de îmbunătăţire a calităţii actului de învăţământ, ne îndreptăţeşte să luăm măsuri, deoarece, peste 10 sau 20 de ani, ţara va fi condusă de către generaţiile de elevi care se află astăzi pe băncile şcolilor”, a declarat Tămâian. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

unu\'

Acum 9 ani

Asta a spus si Ceausescu,si totusi dvs. ati terminat scoala(sau v-a terminat ea).Pina la urma,niciun sistem nu-i perfect!
Raspunde

marginean

Acum 9 ani

cea mai mare problema a calitatii si cantitatii educatiei in Romania este coruptia, cand poate mamica sau taticu sa cumpere diploma, de ce sa se mai straduiasca d-nul Goe? Cum s-a introdus supravegherea la bac, cum s-a picat pe capete. Coruptia descurajeaza mii de copii harnici si disciplinati care isi iau notele pe merit, dar nu ajung la super-diplome, burse si alte facilitati pentru ca parintii nu pot plati mita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus