Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Giratoriul de la cimitir a fost finalizat. Incep lucrarile de reparatii pe alte patru strazi

Aproximativ 330 de mii de lei au costat lucrările de amenajare a unui sens giratoriu în zona intrării în Cimitirul municipal, calculează reprezentanții administrației locale, care anunță că investiția a devenit funcțională de la finele acestei săptămâni. SC DPC SA, societatea care a executat lucrările, a început și lucrările de reparații pe patru dintre străzile Sibiului.
Alături de Comtram și Geiger Transilvania, societăți asociate în proiectul de reabilitare a străzilor, lucrările celor de la DPC au început pe străzile Henri Coandă, Grădinarilor, Lalelelor și General David Praporgescu. ”Până în data de 15 octombrie pe aceste străzi va fi înlocuit stratul asfaltic de uzură”, arată reprezentanții administrației locale.
Pe strada Henri Coandă vor fi reabilitate și trotuarele, motiv pentru care parcarea va fi interzisă pe trotuar cu excepția celor amenajate în fața fabricilor. ”Mașinile care împiedică execuția lucrărilor vor fi ridicate”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Uncle Sam

Acum 8 ani

S-a incheiat cu succesuri inca o sifonare bani prin cele trei firme mafiote -DPC,COMTRAM,GEIGER-....semn clar ca iohannus are nevoie de bani grei in campania lui electorala penibila!
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Esti din nou prost, stai jos ca te faci de rusine.
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Mai dobitoc si mai pupincurist ca tine mai rar ,ciocu mic !!
Raspunde

unu

Acum 8 ani

bai frustratule vezi ca ai tai psd aia ultimi 9 sunt anchetati de dna ,s-au nu te uiti numai la antenele lui felix pripon ,aia cind sunt aia de la psd nici o vorbiluta ca s-a nu deranjeze mafia lui copy -paste 7 case ,ba giratorile sunt extrem de utile ,dar pe voi astia va doare ca de cum arata sibiul si de ce dezvolta ,ofticatilor ,mergeti bai la voi in catunele voastre si nu mai proliferati prosti si invidie
Raspunde

GUSTAV

Acum 8 ani

@1;@2;@4 O singura solutie : Transilvania Independenta !
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Ai gresit @3 in loc de @2
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 8 ani

si pe strada Topitorilor cand se astupa gropile gigantice. Administratorul drumului stie de aceasta strada??? macar sa le astupe ca-i praf!!!
Raspunde

ALEX.

Acum 8 ani

Alo ...primaria d-na Fodor? nu m-ai dati lucrari la DPC , jumatate din materiale se fura de catre MAFIA din DPC....NEGUT,OPREAN,BANCIU....cu acordul tacit al dir.LAZAR GHEORGHE
Raspunde

Andrei

Acum 8 ani

@uncle Sam. Cine ai vrea sa daca lucrarile dobitocule daca cele trei firme sunt singurele care au statii de asfalt. Prepari tu in sufragerie si asterni cu lingura? Daca ar durea prostia .....
Raspunde

@Uncle Sam

Acum 8 ani

Uncle Sam, esti cumva de la Becthel si vrei sa mai tragi o teapa
Raspunde

Poantex

Acum 8 ani

din pacate unora dintre voi va place doar scandalul , nu lucrurile si proiectele concrete...la fel ca si tatucului vostru - Poantex
Raspunde

Anonim

Acum 8 ani

\"Prietene\"...Cel cu \" ALEX. \"... Adica 100% esti Cel care a lucrat in DPC...mai precis Liviu Moldovan. Esti putin ofticat ca te-o dat afara inainte de a-ti face plinul....nu te-ai putut \"descurca\". Fata de multe alte firme sa sti ca DPC -ul lucreaza mult mai bine....nu mai vorbim cat si de repede. De orice strada s-o apucat, nu o durat mai mult de 2 luni. Mai zimi o firma din SB care face sau o facut treaba asta. Cat despre oftica...d-nu \"ALEX.\" sau \"D.N.A\" esti -> VARZA putin spus.
Raspunde

Johann I. S.

Acum 8 ani

Dex: zimi = s.n. Greseala tipica la tastatul pe telefon. Pl. zimii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus