Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Melescanu, la Sibiu: “Sunt singurul candidat cu experienta indelungata"

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Extern (SIE), Teodor Meleşcanu, candidat independent la alegerile din noiembrie, a fost prezent astăci, la Sibiu, la o întâlnire organizată de o firmă de asigurări de sănătate. Meleșcanu le-a prezentat participanților viziunea sa de reformă în sănătate. “Principala prioritate în ceea ce priveşte reforma în domeniul sănătăţii va fi legea privind asigurările de sănătate, de aceea sunt astăzi, să discutăm despre asta. Cred sincer că actualul sistem, care ete bazat strict pe contribuţiile care se dau la stat, nu va putea să reziste", a explicat Teodor Meleşcanu.

Meleșcanu a declarat și că se consideră singurul candidat cu un profil "care se potriveşte celui de preşedinte". "Sunt singurul şi absolut singurul dintre toţi candidaţii, care are experienţă îndelungată în activitatea statală. Preşedintele are atribuţii în materie de apărare, ordine publică şi securitate, am fost ministru al Apărării, am fost şi director al Serviciului de Informaţii Externe. Politica externă, o altă responsabilitate extrem de importantă a preşedintelui. Nu vreau să mă laud, dar am fost un bun ministru de Externe şi am o experienţă care şi astăzi îmi este extrem de utilă. Şi în fine, tot ceea ce ţine de legalitate şi funcţionearea justiţiei, pe lângă faptul că sunt jurist, am fost şi ministru al Justiţiei interimar sigur, dar am toate cunoştinţele necesare pentru a-mi duce la capăt activitatea cu maxim de competenţe", a mai spus Teodor Meleşcanu.

Fostul şef al SIE a explicat şi de ce a intrat în campania electorală mai târziu. „Mi-am dat seama că niciunul din contracandidaţi nu are nici profilul, nici competenţa necesară pentru a exercita funcţia de preşedinte al României”, a mai spus Meleşcanu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 420

Comentarii

20 comentarii

vasiladi

Acum 9 ani

alt liberal descoperit
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Si IMPUSCATUL a avut o EXPERIENTA INDELUNGATA...Si tot ai lui, cei cu EXPERIENTA INDELUNGATA l-au impuscat....
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

\"Nu mai aruncati politicieni la gunoi!\". Apel disperat in Ucraina dupa ce tot mai multi oficiali au ajuns in tomberoane. Sute de angajati ai Spitalului Regional Cernauti si-au luat pe sus directorul, acuzat de coruptie si l-au aruncat intr-un tomberon. Pentru ca medicul Manoli Mihaichuk a refuzat sa demisioneze, multimea l-a carat cu tomberonul prin tot orasul. Si nu l-a eliberat pana cand acesta nu si-a semnat demisia. Astfel de cazuri de pedepse publice s-au inmultit in asemenea masura in Ucraina, incat Ministerul de Interne a lansat apelul \"Nu mai aruncati politicieni ori alti oficiali la gunoi! Primul caz a fost inregistrat in Odessa, unde a patit rusinea directorul regional al Fondului ucrainean de Asigurari. Manifestantii au recidivat la Kiev, unde au plimbat un deputat cu tomberonul prin centrul orasului, noteaza stirileprotv.ro________ ***revistapresei.hotnews.ro/stiri-faze_tari-18234453-faze-tari-locuitorii-unui-sat-din-rusia-inceput-venereze-copac-porc-salbatic-furat-18-beri-imbatat-intrat-conflict-vaca-nu-mai-aruncati-politicieni-gunoi-apel-disperat-ucraina-dupa-tot-mai-multi-ofici.htm
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Sunt singurul spion cu experienta indelungata
Raspunde

s.r.i

Acum 9 ani

sibianule..ai dreptate...asta chiar e agentul acoperit
Raspunde

@spionu SIE

Acum 9 ani

Cara-te acasa mosule,ca esti ramolit rau de tot sau baga o tabla in parc cu octogenarii din tagma ta....auzi la el...vrea presedinte ha ha ha:)))))))))
Raspunde

vot

Acum 9 ani

Sunteti de 25 de ani la conducere si ne-ati demonstrat cu virf si indesat de ce experienta indelungata dispuneti. Milioane de romani au fost nevoiti ca sa ia drumul bejeniei si sa fie umiliti prin toata lumea, datorita experientei indelungate a guvernantilor in hotii si smecherii iar ptr. popor biruri si umilinta. N-ati avut pina acum nici un plan strategic de dezvoltare a tarii, faceti loc, sa vine Johannis, singurul care a demonstrat ca stie cu adevarat ce inseamna dezvoltarea unei societati. Nu mai e timp de experimente, ati avut timp destul, un sfert de secol si nimic, suntem tot mai saraci intr-o tara bogata, la voi singura preocupare e fuga dupa ciolan, in rest lipsa de solutii. VOTATI JOHANNIS vreau o tara ptr. toti romanii, nu ptr. o clasa conducatoare corupta si privilegiata si orase si zone privilegiate in detrimentul altora pe care le asupresc, le fura, controleaza incontinu iar la ei coruptie generalizata, le saboteaza, spoliaza de bani si legi strimbe indreptate impotriva poporului. Schimbati legea ticaloasa a pensiilor in favoarea celor care au muncit cu adevarat si cu vechime in munca. Ati dat pensii mari la cei care si-au facut puncte pe spatele muncitorului care si-au facut salarii furind banii din munca celor catre au produs.Pensii dupa vechime si ramura economica.Cum poti sa spui ca unii au contribuit mult la fondu de pensii ei fiind bugetari. Astia au tepuit statu de doua ori, o data prin salariile mari pe care si le-au atribuit fara nici un considerent economic iar a doua oara prin pensiile mari pe care le pretind ca vezi Doamne ei au contribuit la fondu de pensii, ei fiind de fapt tepari de doua ori.
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Tu ai avea ceva dreptate in toata polologhia ce ai insirat-o mai sus exceptand partea cu idolul tau iohannis ...care are si multe dosare pe rol si bube-n cap...a se vedea retrocedarile ilegale cu FDGR-UL ,sifonarile de bani din circotecile estivale etc.
Raspunde

@adevar

Acum 9 ani

Alea ci Johannis is minciuni comuniste si in al doilea rind, mare parte din Sibiul istoric e construit de sasi
Raspunde

bula

Acum 9 ani

sunt-singurul-candidat-cu-experienta-indelungata care candideaza si nu castiga.
Raspunde

B.Utoru

Acum 9 ani

Meleşcanu, repet, este omul Ocultei internaţionale care conduce lumea. Cum a ajuns el candidat? Cine a strâns semnături pentru el? Este manipulat de serviciile secrete externe, de Masonerie, de Sionism, de Mafia bancară, de Soros sau de cine drak mai conduce lumea asta.
Raspunde

jegos

Acum 9 ani

e foarte adevarat e singurul turnator cu experienta
Raspunde

Dimitrie

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

turnator

Acum 9 ani

bai ala de la 8 s-au aia tu cred ca esti unu din aia enumerati de cel de la 7 ,tu sti muklte din trecutul lui johannis cum se face cu seful tau care si-a angajat sotia la biroul de deputat ,ba tu nu vezi ca nu i-l puteti dovedi cu cu mita ca pe ai vostrio ,ba regateanule dute si iai cu tine si pe fomisti ,ca in afara de frustrari ,neati umlut si de obiceiurile voastre paguboase ,dute ba sifon la munca si nu mai fi invidios pe aia in casele careia stati ,ca ei vau lasat [sasi ] mosteniri ,dute la cotetele voastre din paia si coperite cu catran s-au tabla ,ca s-asu saturat sibieni de voi paduchilor la munca nu tot cu mina intinsa ,dute la voi la vale ca ati facut destul rau sibiului ,JOHANNIS PRESEDINTE
Raspunde

Ruxandra

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Mai trompeta puppenklausa ,mai pune mana si pe carte ....ca rad si curcile din cotet la cat esti de prost si analfabet!
Raspunde

alin ivasco

Acum 9 ani

mai oameni buni..., de peste 20 de ani la fiecare alegeri am spus ca asta intr-adevar o sa faca ceva in tara asta; si au facut...PRAF.astazi, SINGURII oameni care as vrea sa castige alegerile sunt IOHANIS si MELESCANU, insa DACA STAU MAI BINE SA MA GANDESC, Iohanis e neamt noi suntem Romani; in ce tara ati mai pomenit voi un presedinte de alta nationalitate???????????? Voi credeti ca un presedinte neamt se va gandi la binele Romanilor 100%????? Probabil va lasa o gramada de romani fara case ca vezi doamne au fost casele nemtilor si le retrocedeaza dupa ce au fugit din tara cand a fost mai greu.Cei mai multi au CUMPARAT aceste case cine le da banii inapoi, IOHANIS???? In schimb MELESCANU, da este cam in varsta, dar ganditi-va ca el a pregatit un proiect pentru doi ani.Daca in doi ani nu reuseste sa faca ce si-a propus se retrage.In plus vcrea sa reduca mandatul la 4 ani, in caz ca vine vreo \"trompeta de presedinte\"sa nu mai stea 10 ani; un alt lucru foarte important este sustinerea LEGII SANATATII sistem unde toti suferim...doctorii cu salariide mizerie, find nevoiti sa ceara \"spaga\" si pacientii nemultumiti de cum sunt tratati ca nu sunt suficiente cadre medicale, care sunt nevoiti sa dea \"spaga\"; sa nu mai vb.de EDUCATIE unde fetita mea de clasa a doua a inceput scoala si nu are manuale.Trebuie sa iau manualul de pe internet pe stik si sa merg la xerox ca sa il printez.IN CE TARA SE MAI INTAMPLA ASA CEVA????? Asa dar MELESCANU PRESEDINTE!!!!!!
Raspunde

alin ivasco

Acum 9 ani

de ce MELESCANU PRESEDINTE??? ca sa avem o tara sanatoasa si educata. :) puteti vedea nivelul educatiei in comentariile de ma sus cum scriu \"romaneste\" unii \"romani\" Ganditi-va de 10 ori si votati odata;macar odata asa cum trebuie.
Raspunde

@18

Acum 9 ani

Principal e cum faci nu cum scri, suntem repetenti la cum facem ca asta ridica standardul de viata, nu scrisul,ceea ce spui e mizilic
Raspunde

...

Acum 9 ani

https://investigatiicenzurate.wordpress.com/2014/01/25/apartamentul-de-lux-in-care-locuieste-prim-ministrul-victor-ponta-a-apartinut-unui-offshore-din-panama-uimitoarele-conexiuni-transpartinice-din-jurul-celor-3-locuinte-ale-familiei-ponta-sarbu-situa/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus