Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Klaus Iohannis: "A plati la timp pensiile nu este un favor, ci o dovada de normalitate".

Guvernul Ponta se foloseşte de necazul şi greutăţile oamenilor pentru a mai obţine voturi. În România lucrului bine facut, pe care eu o doresc, pensionarii au un trai decent în realitate, nu doar în promisiuni, şi sunt cu adevărat respectaţi. Prima dovadă de respect este chiar capacitatea societăţii de a oferi o viaţă mai bună seniorilor săi. Eu cred că teama să nu fie tăiate pensiile sau îndoiala că nu se vor putea plăti pensii nu are ce căuta în România secolului XXI. A plăti pensiile la timp nu este un favor pe care statul îl face, ci este o obligaţie a statului. Nu este un merit al Guvernului, ci o minimă dovadă de normalitate. Ca preşedinte, voi fi garantul dreptului la pensie, iar Guvernul care va urma nu va transfera propria incompetenţă în tăieri de pensii şi drepturi cuvenite în urma muncii.
.Guvernanții nu ar trebui să se folosească de necazul și greutățile oamenilor pentru a mai obține niște voturi! Pensionarii, merită mai mult și toți românii merită mult mai mult. După o viaţă întreagă de muncă, este normal ca pensionarii să aibă un trai cu adevărat decent și să nu stea cu grija zilei de mâine. Economia ţării noastre va începe să se miște, să producă, să creeze locuri de muncă şi atunci seniorii nu vor mai avea motive de îngrijorare. Asta înseamnă pentru mine România lucrului bine făcut.
Românii merită un preşedinte care face lucrurile temeinic, cu seriozitate şi cu grijă pentru oameni.
Am convingerea că din noiembrie putem costrui împreună România lucrului bine făcut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 376

Comentarii

14 comentarii

anti ciuma rosie

Acum 9 ani

las ca vine Poantex si taie de la investitii..asa incat pe viitor nu va mai fii cine sa pl pensiile
Raspunde

elena

Acum 9 ani

Sunt intrutotul ,de accord.Sa ne dea D-zeu minte,sa va putem allege!
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Le zice bine Klaus.Singura problema e Constitutia. Presedintele are alte atributii.Credeam ca am depasit momentul \'96 cind dna Dragutoiu cistiga un loc in Consiliul Local Sibiu promitind ca va mari pensiile,ajutorul de somaj si va demola doua nivele ale ,pe atunci, sediul Romtelecom de pe Dumbravii.In rest,s-auzim numai de bine!
Raspunde

nelu

Acum 9 ani

in primul rind trebuie sai multumiti lui boc pt. politica care a facuto . daca nu trecea la reducerea la pensi dela acei care nu au realizat nimic pt. tara doar au jefuit numai. ponta nu avea de unde sa va plateasca votati ponta si o sa vedeti ce va asteapta in urmatorii ani.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Inca ceva:auzeam deunazi analisti politici care afirmau ca Iohannis va avea mult de cistigat prin campania on-line.Plecind de la premiza ca on-line-rii au un IQ de la mediu in sus,publicitatea electorala de mai sus e o jignire a inteligentei celor care o \'\'degusta\'\'.La fel ca sloganul\'\'Lege nu hotie!\'\' de pe panourile publicitare.Oricum,pina acum,premiul Gaga se cuvine pentru lansarea din Craiova cind a spus ca \'\'...Oltenia e rosie!\'\'.Se uitau juvetii unii la altii siderati...Atentie manageri de campanie si compozitori de discursuri iohannesiene:la razesi sau plaiesi(sunt curios citi votanti ai lui Iohannis stiu care-i diferenta intre ei!),cu asa ceva va treziti ciomagiti bine.In Vaslui s-ar putea sa va alegeti si cu ceva trepanatii ,mai\'\'din topor\'\'.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Klaus < Nikolaus < Nika = Victor (ie) .Etimologic am rezolvat - o ! Mai trebuie un...Schwung !
Raspunde

alzara@negru / fekete

Acum 9 ani

Nu fi suparat, nu -i vina lui K.W.I. ca nu -l putem invinge pe Ponta fara voturile bocilor, udrelor, anastaselor, turcanelor, aritonilor, bercenilor.blagilor, stolojenilor, marmorsimilor, m- macoveilor, m.nemtilor, mru -ilor, tru -ilor ...Las \' ca avem si noi chitoii , srs -ii, cancestii, bekalii nostri ! Cam astia suntem azi poporul roman prin reprezentanti ! Dum spiro spero.
Raspunde

Sighianu\'

Acum 9 ani

Ce jalnici mai sunt pontache-plagiatoru si K.W.I -6 CASE...se tot ataca unul pe celalalt si uite asa cad in derizoriu,io zic asa ,nu-i mai bun unul ca celalalt,mai bine anulati votul...jegurile astea doua precum si ceilalti 12 candidati nu merita decat un vot de blam...nimic mai mult.
Raspunde

bill

Acum 9 ani

Cum poti ca sa confunzi pe Johannis cu pontache, Johannis iti explica daca vrei in orice ora din zi sau noapte cum si-a cumparat casele, lasa tu minciunile psd-iste despre el, sunt disperati la citi corupti sunt in rindurile lor, de asta vehementa sustinuta impotriva lui. Iti spun o treaba, sasii stiu sa gestioneze performant resursele si sa munceasca unit ptr binele comun, de aici si avantajul lor, deci si a lui Johannis in privinta caselor.Uita-te ce a facut dintr-un oras care a fost finantat intre ultimile orase din tara de la buget, controlat, sabotat etc, aici se vede gestionarea performanta a resurselor, acum se tot face caz ca e cercetat de ani, acolo e vorba doar de o semnatura atit si nimic mai mult iar ptr. asta i se fac mizeri peste mizerii
Raspunde

Le Barosz

Acum 9 ani

Ce-i atâta coială și răscoială pe capul vostru, că din viața voastră de tot cãcatul nu ieșiți nici unul viu !
Raspunde

Hand

Acum 9 ani

Cu multi ani in urma era o problema in Sibiu pentru persoanele cu handicap : plata indemnizatiilor . Cand a ajuns Iohannis primar a spus ca nu mai doreste discutii pe acest subiect . De atunci se platesc lunar in data de 14 .
Raspunde

sclav

Acum 9 ani

este normal s-a ne primim pensileca de acea am muncit 49 -45 de ani ,intrebare ca vad ca la astia d ne conduc de 25 de ani ,se tot inmultesc pensionari ,bai gugustuci comunisti si manipulatori de opinie ,pensionari adevarati cu vechime integrala suntem vreo 2 500 000 ,nu mai pune pe aia cu pensi de 5 s-au 10 roni ,totu la gramada ca s-a nu se observe ,ba ticalosi comunisti schimbata legea ca de acea vam votat in 2012 ,si tema de campanie ,bai astia de la pdl denuntati pe tradatori pusi de psd ,s-a se alieze cu voi de la pdl saosi treaca legea ticalosa a pensilor ,asta s-a numit blat ,uitativa cum s-au intors la matca ciocoi rosi [unpr ] ba a fost blat ca acum aveau in sondaje [psd ] vreo 2-3 la suta ,de altfel cum a facut blat ,si cu basescu cind s-au coabitat s-a nu-l suspende ,va spun eu urmeaza marea dezbracare aia fimata cu semnaturile si aranjamentu de blat a pisicutului [ponta ] cu base ,johannis ,intrebare daca vei ajunge presedinte si o doresc ca eti singura speranta s-a se indrepte situatia dezastruoasa in careeste tara ,se poate trai cu o pensie de 400 roni dupa o vechime de42 de ani ,daca vrei pot sa-ti demonstrez nu povesti ,daca ajungi presedinte abrogata legea ticaloasa a pensilor si schibata dupa modelu ,din noua zeelanda ,suedia s-au tarle nordice , pensia nu este meserie ,platita dupa vechimne nu dupa punctaj ,toti care am muncit avem dreptu la viata nu numai gugustuci de partid si protectionisti ,o lege cu trei grile de pensie nu scara de 1 la 100 cum este acum ,este sfidator ,bai si tu ala de la vaslui ca s-a nu mai fiti cel mai sarac judet din tara voteaza johannis si lasa tuica si toparele ,si voua va trebuie locuri de munca nu sa-i pupati minile la baroni rosi gen oprisan
Raspunde

teleke

Acum 9 ani

CARE-I DIFERENTA LA PENSII INTRE MUNCA SI NEMUNCA IN ROMANIA? Va spun eu care, pensii grase celor care n-au muncit, si-au tras salarii babane pe spatele fraierilor , grupe de munca ca doar nu li sau strimbat pixul in detrimentul acelorasi fraieri, pensii babane la 45-50 de ani ca doar ei au contribuit din plin la buget ca au avut salar mare tot de la buget sau de pe spatele prostilor, ei fiind de fapt niste paraziti, megatunari, avantajati prin legi ticaloase protectioniste . Schimbati legea ticaloasa a pensiilor in favoarea celor cu vechime adevarata in munca, pe ramuri de industrie, Cei cu vechime mare trebuie sa ia si pensie mare, nu ca acum ciocoi comunisti care descurajati munca prin legile ticaloase pe care le promovati si le sustineti. Inainte de a fi pontache prim ministru sloganul vostru era ca daca ajungeti la putere prima data schimbati legea ticaloasa a pensiilor iar acum dupa doi ani este tot asa, mereu pe televiziuni sustineti ca trebuie schimbata legea dar nu faceti nimic, o tineti tot asa ca va convine ca nu cumva sa sufere clasa voastra parazitara. VOTATI JOHANNIS PENTRU O TARA NORMALA SI EUROPEANA, astia au avut timp destul , de 25 de ani si-au demonstrat din plin masura incopetentei, nu mai puneti botu la minciunile lor, VOTATI JOHANNIS.
Raspunde

@sclav,teleke-gornistu

Acum 9 ani

....Doi pupincuristi retarzi ai lui chiolhannis comenteaza in tandem(probabili subalterni-tata,fiu ai lui joseph)...vai de steaua voastra...bleah!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus