Marţi,
05.07.2022
Ploi Scurte
Acum
21°C

Incep inscrierile pentru Wacken Metal Battle Romania 2015

Pentru al şaptelea an consecutiv, România face parte din elita ţărilor participante la concursul Wacken Metal Battle. Ca şi în anii precedenţi faza naţională a concursului se va desfăşura în 4 etape: înscrierea, preselecţia trupelor, semifinalele regionale şi finala naţională. Noutatea acestei ediţii constă în reorganizarea zonelor în care se vor desfăşura semifinalele. Astfel în loc de 4 se vor organiza 3 semifinale: la Bucureşti Cluj şi Iaşi. Finala naţională se va desfăşura la Sibiu.

“Succesul pe care l-a obţinut formaţia Dirty Shirt – ocuparea locului 2 în finala din Germania - a dovedit faptul că România are potenţial pe scena metal internaţională. La acest concurs se înscriu anual câteva mii de trupe din întreaga lume, însă numai 30 ajung în faza finală. Iar România are, şi în 2015, şansa de a participa la acest prestigios concurs” a declarat Laurenţiu Străuţ, promoter Wacken Metal Battle în România.

Pentru a se înscrie în concurs, o trupă din România trebuie să completeze un formular de înscriere care va fi disponibil pe pagina de Facebook a concursului (WOA Metal Battle Romania) începând din 15 octombrie. Ultima zi de înscrieri este 15 ianuarie 2015. Detaliile de desfăşurare vor fi anunţate pe site-ul oficial al concursului – www.metal-battle.ro şi prin intermediul paginii de Facebook, după 15 octombrie 2014.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

victoria

Acum 7 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul Info la adresa de email:new.marya@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus