Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO TSTV: Skoda Rapid Spaceback. La plimbare cu Scufita Rosie

”Ce-i asta?” E prima reacție a oamenilor din echipă atunci când văd noul model adus la testare. Micuță, roșie, pare o jucărioară pe lângă un C Klasse, de exemplu. Când te uiți în fișa tehnică, ți se confirmă prima reacție: motor de 1,2 litri. Micuța ”Scufiță Roșie” se transformă însă odată ce faci cunoștință cu interiorul. Cutie cu șase trepte, plafon panoramic, un bord modern și mult chef de viață. ”Un motor destul de compact și rapid în răspunsul comenzilor”, spune pilotul Sebastian Barbu atunci când o ”pune la treabă”. 
La finalul testului pe care îl puteți vedea mai jos, ne-am pus întrebarea: ce-ai alege, o mașină nouă de 13 mii de euro sau un second, la același preț, dar cu vreo 200 de mii de kilometri? 
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 468

Comentarii

6 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

cel putin tampita intrebarea din final...ce masina SH ati gasit voi cu 200K si sa coste 13000 euro...nu ne mai aburit cu tampeniile astea!!! cate mii de euro in revizii lasi la un dealer in perioada de garantie...fara sa faca cu adevarat ceva la masina!!!
Raspunde

@ un sibian

Acum 9 ani

Orice masina din clasa premium cu o vechime de aprox 3 ani e peste 13000 de euro. Cred ca asa gandeste un om cand vrea sa dea in jur de 13000 pe o masina. Iau una noua din clasa medie, sau una cu mai multe dotari din aceasi clasa sau clasa superioara. Acum daca n-ai aia 13000, normal ca ai si optiunea sa iti gasesti un second pentru buzunarul tau. Ficare cat vrea sa dea pe o masina, fie ea noua sau SH.
Raspunde

@ 2

Acum 9 ani

pai ce prezinta ei e masina din clasa premium??? hai sa comparam mere cu mere...testul este reclama mascata pentru un dealer auto...care cam are preturi mari si servicii subtirele...
Raspunde

masini

Acum 9 ani

***masinisijurnale.ro/
Raspunde

top gear

Acum 9 ani

oribila piticanie !
Raspunde

Bobo

Acum 9 ani

Dragilor, 480p?! Serios, sunt si telefoane mobile care filmeaza la calitate mai buna. Ar fi fain daca tot faceti recenzii din astea sa incarcati video-urile macar la calitate 720p. Numa\' bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus